Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Hurvínkovy příhody

Hurvínkovy příhody

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Hurvínkovy příhody z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Hurvínkovy příhody .

Detailní informace

Audiokniha MP3 Hurvínkovy příhody:Nové příběhy oblíbeného HurvínkaNěkolik neznámých Hurvínkových příběhů z rozhlasového archivu (ze sedmdesátých a osmdesátých let), které spojuje autorství Františka Nepila a interpretační umění Miloše Kirschnera a Heleny Štáchové.František Nepil (1929 - 1995)František Nepil byl český spisovatel a scenárista, bytostný vypravěč v psaném i mluveném projevu. Po maturitě se František Nepil stal propagačním referentem. V roce 1969 nastoupila do redakce vysílání pro děti a mládež v Československém rozhlase. Dlouhá lét...a působil jako autor a osobitý vypravěč mini fejetonů. Od roku 1972 se plně věnoval jen spisovatelskému povolání. František Nepil přispíval do mnoha časopisů, především pro děti a mládež, drobnými prózami, fejetony, sloupky a také pohádkami. Je také autorem řady scénářů a televizních pohádek. K nejznámějším a nejoblíbenějším relacím Františka Nepila patřily jeho fejetony v Československém rozhlase Dobré a ještě lepší jitro, které nezaměnitelně interpretoval.

Produkt je výrobek značky Radioservis.

Procházet zboží z kategorie Média Radioservis, Záznam hudby a zvuku Radioservis.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Hurvínkovy příhody a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Radioservis a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Radioservis najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hurvínkovy příhody
Právě si prohlížíte...

199,- Kč