Hana Hegerová – Mlýnské kolo v srdci mém CD

Hana Hegerová – Mlýnské kolo v srdci mém CD
329 329 1569
329,- Kč

Původní cena: 329,- Kč


Hodnocení:


Hana Hegerová – Mlýnské kolo v srdci mém CD z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Hana Hegerová – Mlýnské kolo v srdci mém CD .

Detailní informace

Studiové album "Taky mi trvalo třiadvacet let, než jsem se k tomu odhodlala. Jsou to písničky, které jsem doma sušila hrozně dlouho. Splácím své dluhy těm, kdo to pro mě třeba před dvaceti roky přeložili. Jsou to vynikající textaři. Pro natočení alba byl nejvyšší čas. Příští rok mi bude osmdesát a myslím, že už novou desku nenatočím."
Téměř čtvrtstoletí od Potměšilého hosta (1987) tedy nabízí písně s důvěrou otextované a trpělivě v šuplíku čekající na tu správnou chvíli. Dvě z nich - Tak už bal a Čas na prázdniny - se dokonce dočkaly jiné ...podoby, když Hegerová sama nahlédla to téma znovu, z odstupu mnoha stovek, možná tisíců zazpívání.
Získat práva k tuctu českých a jedné slovenské verzi nebylo jednoduché, neboť dědici se občas hledalitěžko a cizojazyčné přebásnění je u francouzských autorů a interpretů sledováno obzvlášť pečlivě. Podařilo se: paní Hana tak nazpívala vytouženého Moustakiho, Gainsbourga, Barbaru, Mayereau, Legranda nebo Ferreho. Textaři Jiřina Fikejzová, Pavel Vrba,…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Hana Hegerová – Mlýnské kolo v srdci mém CD a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Hana Hegerová – Mlýnské kolo v srdci mém CD
Právě si prohlížíte...

329,- Kč