Vodotěsný zapalovač Mini Origin Outdoors®

Vodotěsný zapalovač Mini Origin Outdoors®
220 220 629
220,- Kč

Původní cena: 220,- Kč


Hodnocení:


Vodotěsný zapalovač Mini Origin Outdoors® z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, zapalovače a zápalky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Vodotěsný zapalovač Mini Origin Outdoors® .

Detailní informace

Vodotěsný zapalovač Mini Origin Outdoors je tou nejlepší volbou i do drsných podmínek přírody. Je lehoučký a jeho malá velikost vám nebude překážet v žádné kapse. 
VariabilitaVíčko v horní části zapalovače je opatřené praktickou karabinkou. Ta vám umožní variabilní uchycení zapalovače na klíče, batoh či třeba poutko u kalhot. Mini Origin Outdoors tak máte vždy při ruce s jistotou, že jej neztratíte. 
Nerezové pouzdroZapalovač Mini Origin Outdoors je v nerezovém pouzdře. Je tak zajištěna ochrana proti vodě i korozi. Disponuje... také gumovým těsněním a šroubovacím víčkem. Dodáván je bez naplnění. 
Benefity, o kterých musíte vědět: voděvzdorné pouzdrolehká konstrukcekompaktní rozměrypraktická karabinkanerezová ocel

Produkt je výrobek značky Origin Outdoors®.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Origin Outdoors®, Nářadí a nástroje Origin Outdoors®, Zapalovače a zápalky Origin Outdoors®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vodotěsný zapalovač Mini Origin Outdoors® a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Origin Outdoors® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Origin Outdoors® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vodotěsný zapalovač Mini Origin Outdoors®
Právě si prohlížíte...

220,- Kč