Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

MAKITA elektrický plotostřih 55cm,700W

MAKITA elektrický plotostřih 55cm,700W

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


MAKITA elektrický plotostřih 55cm,700W z kategorie dům a zahrada, trávníky a zahrady, zahradničení, zahradnické nářadí, zahradnické nůžky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným MAKITA elektrický plotostřih 55cm,700W .

Detailní informace

Elektrický plotostřih na živý plot MAKITA je ideální pomocník pro úpravu živých plotů, okrasných stromků a keřů, který vám pomůže udržet váš plot krásný a zdravý.  Technické údaje Plotostřih s výkonným motorem o výkonu 700 W dosahuje rychlosti otáček 1 500 min-1 a poskytuje tak excelentní řezný výkon. Vyznačuje se snadnou manipulací, minimálními nároky na údržbu a nízkou hmotností. Jestliže máte k dispozici dostupnou přípojku, budete omezeni pouze délkou přívodního kabelu. Kvalitn...í lišta o řezné délce 55 cm a oboustranné nože se speciální povrchovou úpravou pro čisté a přesné řezy, vám dovolí upravit i velké větve až o průměru 21 mm. Otočná zadní rukojeť, která je zajistitelná v 5 polohách. Stroj disponuje třemi vypínači pro bezpečnou a pohodlnou práci a pracuje pouze při současném stisknutí dvou vypínačů. Úchyt kabelu zabraňuje jeho poškození. Přednosti
Vysoký výkon s vynikajícím pracovním komfortem Tři vypínače pro bezpečnou a pohodlnou práci 55 cm lišta řeže větve silné až 21 mm v průměru Oboustranné nože se speciální povrchovou úpravou pro dlouhou životnost
Příslušenství
Kryt nože Háček Držák kabelu
Návod v českém jazyce je k dispozici v souborech ke stažení.   

Produkt je výrobek značky Makita ,distribuovaný s EAN kódem 0088381095747.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Makita, Trávníky a zahrady Makita, Zahradničení Makita, Zahradnické nářadí Makita, Zahradnické nůžky Makita.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 4.3 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

MAKITA elektrický plotostřih 55cm,700W a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, trávníky a zahrady sleva, zahradničení sleva, zahradnické nářadí sleva, zahradnické nůžky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Makita a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Makita najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MAKITA elektrický plotostřih 55cm,700W
Právě si prohlížíte...

5307,- Kč