Bio P4 do kompostu 70g

Bio P4 do kompostu 70g
129 119 681
129,- Kč

Původní cena: 119,- Kč


Hodnocení:


Bio P4 do kompostu 70g z kategorie dům a zahrada, trávníky a zahrady, zahradničení, zahradnické nářadí, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Truhlíkov a budete spokojení s dodaným Bio P4 do kompostu 70g .

Detailní informace

Biologický přípravek určený k urychlení zrání kompostů. Biologický přípravek určený k urychlení zrání kompostů. Obsahuje směs přírodních bakterií schopných rozložit látky organického původu a tím snížit objem pevných složek. Efektivně zpracovává posekanou trávu, štěpky, listí a veškerý zahradní a domácí biologický odpad v závislosti na podílu těžko rozložitelných komponentů. Konečným produktem je látka s vysokým obsahem živin. Odpadá tak používání průmyslově vyráběných hnojiv. Pokud je přípravek pravidelně používán, kompost uzraje za 2 až 3 měs...íce. Není toxický pro člověka, zvířata ani rostliny. Obnovuje přírodní rozkladný proces.

Produkt je výrobek značky Zc Jindřichův Hradec ,distribuovaný s EAN kódem 8594024560128.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Zc Jindřichův Hradec, Trávníky a zahrady Zc Jindřichův Hradec, Zahradničení Zc Jindřichův Hradec, Zahradnické nářadí Zc Jindřichův Hradec.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bio P4 do kompostu 70g a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, trávníky a zahrady sleva, zahradničení sleva, zahradnické nářadí sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Zc Jindřichův Hradec a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Zc Jindřichův Hradec najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bio P4 do kompostu 70g
Právě si prohlížíte...

129,- Kč