Zahradní domek Dekorhome Šedá,Zahradní domek Dekorhome Šedá - 22% sleva

-22%
Zahradní domek Dekorhome Šedá,Zahradní domek Dekorhome Šedá
Zahradní domek Dekorhome Šedá,Zahradní domek Dekorhome Šedá
Zahradní domek Dekorhome Šedá,Zahradní domek Dekorhome Šedá
Zahradní domek Dekorhome Šedá,Zahradní domek Dekorhome Šedá
7 525 9 647 364
7 525,- Kč

Původní cena: 9 647,- Kč


Hodnocení:


Zahradní domek Dekorhome Šedá,Zahradní domek Dekorhome Šedá z kategorie dům a zahrada, trávníky a zahrady, motorová zahradní technika, zahradní sekačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Zahradní domek Dekorhome Šedá,Zahradní domek Dekorhome Šedá .

Zlevněné zboží

Tato zahradní kůlna je ideálním řešením pro uložení vašeho nářadí venku. Tento zahradní domek na nářadí je vyrobený z pozinkované oceli, vyžaduje minimální údržbu a je mimořádně odolný. Vzhledem k šikmé konstrukci střechy z ní dešťová voda automaticky stéká dolů. Kůlna nabízí spoustu úložného prostoru pro uložení nářadí a dalších věcí. Dveře se dají zamknout pro větší bezpečnost. Barva: hnědázelenášedáantracit Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: pozinkovaná ocel /... plast Rozměry: šířka: 180,5 cmhloubka: 97 cmvýška: 209,5 cm rozměr dveří: 70,5 x 191 cm (Š x V) Hmotnost: 35 kg Dodáváno v demontu.,Tato zahradní kůlna je ideálním řešením pro uložení vašeho nářadí venku. Tento zahradní domek na nářadí je vyrobený z pozinkované oceli, vyžaduje minimální údržbu a je mimořádně odolný. Vzhledem k šikmé konstrukci střechy z ní dešťová voda automaticky stéká dolů. Kůlna nabízí spoustu úložného prostoru pro uložení nářadí a dalších věcí. Dveře se dají zamknout pro větší bezpečnost. Barva: hnědázelenášedáantracit Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: pozinkovaná ocel / plast Rozměry: šířka: 180,5 cmhloubka: 97 cmvýška: 209,5 cm rozměr dveří: 70,5 x 191 cm (Š x V) Hmotnost: 35 kg Dodáváno v demontu.

Produkt je výrobek značky Vida.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Vida, Trávníky a zahrady Vida, Motorová zahradní technika Vida, Zahradní sekačky Vida.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 35.00 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zahradní domek Dekorhome Šedá,Zahradní domek Dekorhome Šedá a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, trávníky a zahrady sleva, motorová zahradní technika sleva, zahradní sekačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vida a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vida najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zahradní domek Dekorhome Šedá,Zahradní domek Dekorhome Šedá
Právě si prohlížíte... - 22% sleva

7525,- Kč