Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Strunová zahradní sekačka FIELDMANN FZS 70105-0

Strunová zahradní sekačka FIELDMANN FZS 70105-0
Strunová zahradní sekačka FIELDMANN FZS 70105-0
Strunová zahradní sekačka FIELDMANN FZS 70105-0
Strunová zahradní sekačka FIELDMANN FZS 70105-0

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Strunová zahradní sekačka FIELDMANN FZS 70105-0 z kategorie dům a zahrada, trávníky a zahrady, motorová zahradní technika, zahradní sekačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Strunová zahradní sekačka FIELDMANN FZS 70105-0 .

Detailní informace

Akumulátorová strunová sekačka FIELDMANN FZS 70105-0  je ideálním pomocníkem při sekání trávy podél cest, v těsné blízkosti plotů a zídek, okolo stromů a v podstatě na všech místech, kam se běžná sekačka nedostane. Použití této sekačky je vhodné zejména tam, kde není přístup k elektřině nebo pokud nechcete manipulovat s kabelem.  Motor: Strunová sekačka dosahuje dostatečného výkonu díky plnému využití síly 1 x 20V akumulátoru ve spojení s elektronickou řídící jednotkou. Baterie lze využít do všech zařízení, které j...sou součástí PROGRAMU FAST POWER 20V.  Žací ústrojí: Strunová sekačka FIELDMANN dokáže posekat trávník strunou v šíři 300 mm. Tato sekačka je ideálním nástrojem při sekání a dosekávání trávy kolem pevných překážek, např. obrubníků, dlažby, zahradních květináčů atd.  Předností této sekačky je teleskopická rukojeť, kterou si můžete nastavit tak, aby vyhovovala vaší výšce. Při delší práci zajisté oceníte ergonomické madlo a otočnou horní rukojeť. Nastavit si můžete i pozici žací hlavy. Dalšími přednostmi jsou nízká hmotnost a distanční oblouk chránící květiny. Přednosti:
Součástí FAST POWER 20V řady Typ akumulátoru Li-ion 1x20V Šířka sečení: 300 mm Struna 1,6 mm, poloautomatická Teleskopické madlo Nastavitelný úhel žací hlavy Vodící kolečko pro sečení podél zdí Distanční oblouk pro ochranu rostlin
Tento model je dodáván bez baterie a nabíječky. Nabíječku i akumulátor si můžete pořídit v našem eshopu. Součástí balení je přehledný návod k obsluze, který si také můžete stáhnout v souvisejících dokumentech.  

Produkt je výrobek značky Fieldmann ,distribuovaný s EAN kódem 8590669303892.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Fieldmann, Trávníky a zahrady Fieldmann, Motorová zahradní technika Fieldmann, Zahradní sekačky Fieldmann.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 2.8 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Strunová zahradní sekačka FIELDMANN FZS 70105-0 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, trávníky a zahrady sleva, motorová zahradní technika sleva, zahradní sekačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fieldmann a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fieldmann najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Strunová zahradní sekačka FIELDMANN FZS 70105-0
Právě si prohlížíte...

1249,- Kč