Benzínová sekačka s pojezdem FIELDMANN FZR 4210-B - 8% sleva

-8%
Benzínová sekačka s pojezdem FIELDMANN FZR 4210-B
5 500 5 999 856
5 500,- Kč

Původní cena: 5 999,- Kč


Hodnocení:


Benzínová sekačka s pojezdem FIELDMANN FZR 4210-B z kategorie dům a zahrada, trávníky a zahrady, motorová zahradní technika, zahradní sekačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Benzínová sekačka s pojezdem FIELDMANN FZR 4210-B .

Zlevněné zboží

Benzínová sekačka Fieldmann FZR 4210-B s konstantním pojezdem je výtečným řešením pro údržbu vašeho trávníku, pokud hledáte sekačku za dostupnou cenu při vysoké kvalitě a komfortu. Motor Benzínová sekačka je osazena osvědčeným čtyřtaktním motorem o obsahu 127 cm3 s ventilovým rozvodem OHV a výkonem 1,9 kW. Síla motoru a žací nůž se záběrem 42 cm tuto sekačku předurčuje pro sečení ploch do 800 m2. Funkce 3v1
Tato sekačka Fieldmann je díky systému 3 v 1 multifunkčním pomocníkem, který vám kromě posekání a sběru trávy, umožní také m...ulčování či zadní odhoz trávy. Přednosti V ocelovém šasi jsou umístěny nože, u kterých lze nastavit výšku sečení centrálním nastavením do 6 pozic v rozsahu 25-75 mm. Kola jsou uložena na kuličkových ložiscích, což prodlužuje jejich životnost a zlepšuje otáčení kol. Sběrný koš s objemem 45 l  je vybaven ukazatelem zaplnění, který vás upozorní, že je třeba koš vysypat. Také zabraňuje prostupu prachu a pojme dostatek trávy. Sekačku oceníte také díky nízkým nárokům na uskladnění, které minimalizuje sklopné madlo sekačky. Madlo nejen, že šetří prostor, ale také díky měkčenému potahu tlumí vibrace a zvyšuje pohodlí obsluhy.
Detailní informace, včetně dalších technických specifikací najdete v přiloženém návodu ZDE.
Pokud si nejste jisti, jaká sekačka je pro vás ta pravá, nechte se inspirovat na našem blogu JEŽEK BLOG.

Produkt je výrobek značky Fieldmann ,distribuovaný s EAN kódem 8590669288236.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Fieldmann, Trávníky a zahrady Fieldmann, Motorová zahradní technika Fieldmann, Zahradní sekačky Fieldmann.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 21.7 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Benzínová sekačka s pojezdem FIELDMANN FZR 4210-B a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, trávníky a zahrady sleva, motorová zahradní technika sleva, zahradní sekačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fieldmann a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fieldmann najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Benzínová sekačka s pojezdem FIELDMANN FZR 4210-B
Právě si prohlížíte... - 8% sleva

5500,- Kč