Aku sekačka na trávu EINHELL GE-CM 18/30 Li

Aku sekačka na trávu EINHELL GE-CM 18/30 Li
Aku sekačka na trávu EINHELL GE-CM 18/30 Li
Aku sekačka na trávu EINHELL GE-CM 18/30 Li
Aku sekačka na trávu EINHELL GE-CM 18/30 Li
4 610 4 610 1186
4 610,- Kč

Původní cena: 4 610,- Kč


Hodnocení:


Aku sekačka na trávu EINHELL GE-CM 18/30 Li z kategorie dům a zahrada, trávníky a zahrady, motorová zahradní technika, zahradní sekačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Aku sekačka na trávu EINHELL GE-CM 18/30 Li .

Detailní informace

Kvalitní a spolehlivá zahradní sekačka na trávu EINHELL GE-CM 18/30 Li (1x3,0Ah) je ideální pomocník při úpravě trávníku, který vám pomůže udržet vaší zahradu krásnou a upravenou. Je vhodná zejména pro použití tam, kde není přístup k elektřině, nebo pokud nechcete manipulovat s napájecím kabelem.
Motor Sekačka EINHELL GE-CM 18/30 Li je poháněna bezkartáčovým elektromotorem Einhell Brushless. Díky bezkartáčovému motoru nabízí aku sekačka vyšší výkon a delší životnost než běžný kartáčový motor. Díky technologii Power... X-Change je sekačka napájena výkonnou 18V/3,0Ah lithium-iontovou baterií, kterou lze použít ve všech přístrojích Einhell této systémové řady. Ta dostává sekačku až na 3 500 otáček za minutu, při záběru 30 cm. Indikátor stavu baterie se třemi LED diodami poskytuje rychlý přehled o výdrži sekačky. Konstrukce Sekačka je vybavena vysoce kvalitním, houževnatým plastovým krytem. Komfort nabízí třístupňové axiální nastavení výšky sečení. Sklápěcí madlo umožňuje úsporu místa při uložení. Integrované držadlo zajišťuje snadnou přepravu. Sběrný koš na trávu nabízí kapacitu 25 litrů. Široká kola umožňují ochranu trávníku během sečení. Součástí dodávky je kromě baterie PXC také výkonná systémová nabíječka. Tato sekačka se doporučuje pro trávníky do 150 m². Přednosti 
Systémová baterie – Power X-Change Battery Indikátor stavu baterie se 3 diodami LED Baterii lze použít pro další přístroje Power X-Change Včetně systémové nabíječky Motor Einhell Brushless – s bezkartáčovým elektromotorem 3stupňové axiální nastavení výšky sečení Sklápěcí madlo pro úsporu místa při uložení Integrovaná rukojeť pro snadnou přepravu Široká kola šetrná vůči trávníku Vysoce kvalitní, houževnatý plastový kryt
 

Produkt je výrobek značky Einhell ,distribuovaný s EAN kódem 4006825629163.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Einhell, Trávníky a zahrady Einhell, Motorová zahradní technika Einhell, Zahradní sekačky Einhell.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 9.3 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Aku sekačka na trávu EINHELL GE-CM 18/30 Li a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, trávníky a zahrady sleva, motorová zahradní technika sleva, zahradní sekačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Einhell a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Einhell najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Aku sekačka na trávu EINHELL GE-CM 18/30 Li
Právě si prohlížíte...

4610,- Kč