Prosperplast Travní lem hladký GARDEN BORDER hnědý 3,9 m

Prosperplast Travní lem hladký GARDEN BORDER hnědý 3,9 m
222 222 2015
222,- Kč

Původní cena: 222,- Kč


Hodnocení:


Prosperplast Travní lem hladký GARDEN BORDER hnědý 3,9 m z kategorie kutilství a řemeslo, ploty a zábrany, zahradní obrubníky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Prosperplast Travní lem hladký GARDEN BORDER hnědý 3,9 m .

Detailní informace

Plastový obrubník GARDEN BORDER slouží jako skvělý doplněk ve vaší zahradě. Používá se k ohraničení záhonů, chodníků, trávníků apod.
Materiál Obrubník je vyrobený z vysoce kvalitního, pružného plastu. Odolný vůči povětrnostním podmínkám, vlhkosti, plísním, bakteriím a houbám. Odolný vůči teplotám  v rozmezí - 30 °C až + 80 °C  a vůči UV záření. Obruby se snadno tvarují, můžete tak tvořit libovolné lemy kolem cest, záhonů, chodníků, zahradních zátiší. Viditelná část palisády má vzhled ratanu a vypadá velmi atraktivně ve velký...ch i malých zahradách. Montáž S plastovým obrubníkem se snadno manipuluje a vytváří tak přirozenou bariéru. Obrubník se velmi snadno instaluje a demontuje bez použití nářadí, pouhým zapíchnutím do země. Jednotlivé díly se do sebe zasouvají. Během několika okamžiků ho tak můžete přemístit na jiné místo.
Ukázka instalace. Balení a způsob doručení Produkt Vám doručíme standardní balíkovou přepravou a bude zabalen tak, aby při přepravě nedošlo k jeho poškození. Samotný způsob zabalení závisí na počtu objednaných kusů i dalších položkách objednávky. 

Produkt je výrobek značky Prosperplast ,distribuovaný s EAN kódem 5905197957418.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Prosperplast, Ploty a zábrany Prosperplast, Zahradní obrubníky Prosperplast.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Hnědá
  • Hmotnost: 1.1 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Prosperplast Travní lem hladký GARDEN BORDER hnědý 3,9 m a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, ploty a zábrany sleva, zahradní obrubníky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Prosperplast a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Prosperplast najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Prosperplast Travní lem hladký GARDEN BORDER hnědý 3,9 m
Právě si prohlížíte...

222,- Kč