Prosperplast Palisáda HAPPY GRASS 7cm x 3,1m, šedá

Prosperplast Palisáda HAPPY GRASS 7cm x 3,1m, šedá
Prosperplast Palisáda HAPPY GRASS 7cm x 3,1m, šedá
Prosperplast Palisáda HAPPY GRASS 7cm x 3,1m, šedá
Prosperplast Palisáda HAPPY GRASS 7cm x 3,1m, šedá
467 483 1737
467,- Kč

Původní cena: 483,- Kč


Hodnocení:


Prosperplast Palisáda HAPPY GRASS 7cm x 3,1m, šedá z kategorie kutilství a řemeslo, ploty a zábrany, zahradní obrubníky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Prosperplast Palisáda HAPPY GRASS 7cm x 3,1m, šedá .

Detailní informace

Zahradní plastová palisáda HAPPY GRASS slouží jako skvělý doplněk ve vaší zahradě. Používá se k ohraničení záhonů, chodníků, trávníků apod. Je vhodným pomocníkem při zakládání záhonků. Z palisády je možné vytvořit různé tvary záhonků. Materiál Palisáda je vyrobena z vysoce kvalitního, pružného plastu. Odolný vůči povětrnostním podmínkám, vlhkosti, plísním, bakteriím a houbám. Odolný vůči teplotám  v rozmezí - 30 °C až + 80 °C  a vůči UV záření. Palisády se snadno tvarují, můžete tak tvořit libovolné lemy kolem cest..., záhonů, chodníků, zahradních zátiší. Viditelná část palisády má vzhled moderních betonových prvků a vypadá velmi atraktivně ve velkých i malých zahradách. Díky bočním otvorům můžete do palisády schovat zahradní hadici, nebo prodlužovací elektrický kabel. Montáž S plastovou palisádou se snadno manipuluje a vytváří tak přirozenou bariéru. Palisáda se velmi snadno instaluje a demontuje bez použití nářadí, pouhým zapíchnutím do země díky plastovým hrotům. Jednotlivé díly se do sebe zasouvají pomocí zámku. Během několika okamžiků ho tak můžete přemístit na jiné místo.  

Produkt je výrobek značky Prosperplast ,distribuovaný s EAN kódem 5905197340029.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Prosperplast, Ploty a zábrany Prosperplast, Zahradní obrubníky Prosperplast.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: šedá
  • Hmotnost: 3 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Prosperplast Palisáda HAPPY GRASS 7cm x 3,1m, šedá a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, ploty a zábrany sleva, zahradní obrubníky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Prosperplast a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Prosperplast najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Prosperplast Palisáda HAPPY GRASS 7cm x 3,1m, šedá
Právě si prohlížíte...

467,- Kč