Plůtek GARDEN CLASSIC 35 cm x 3,2 m hnědý

Plůtek GARDEN CLASSIC 35 cm x 3,2 m hnědý
180 180 1558
180,- Kč

Původní cena: 180,- Kč


Hodnocení:


Plůtek GARDEN CLASSIC 35 cm x 3,2 m hnědý z kategorie kutilství a řemeslo, ploty a zábrany, zahradní obrubníky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Plůtek GARDEN CLASSIC 35 cm x 3,2 m hnědý .

Detailní informace

Specifikace Zahradní plůtek Garden Classic je univerzálním a velice oblíbeným řešením do každé zahrady. Umožní vám oddělit část zahrady, kterou chcete chránit proti domácím zvířatům nebo opticky oddělit dvě plochy na zahradě. Praktický systém „KLIK“ usnadňuje spojování jednotlivých dílců a lze ho tak snadno instalovat kolem záhonů různých tvaru. Je odolný vůči nepříznivému vlivu UV záření a na slunci nebledne.  Parametry
rozměry (v x d): 35 x 46 cm nadzemní část 28 cm barva: hnědá balení: 7 ks
celková délka: 3,2 m
Balen...í a způsob doručení Produkt Vám doručíme standardní balíkovou přepravou a bude zabalen tak, aby při přepravě nedošlo k jeho poškození. Samotný způsob zabalení závisí na počtu objednaných kusů i dalších položkách objednávky. 

Produkt je výrobek značky Garden Classic ,distribuovaný s EAN kódem 5905197340302.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Garden Classic, Ploty a zábrany Garden Classic, Zahradní obrubníky Garden Classic.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Hnědá
  • Hmotnost: 1.2 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Plůtek GARDEN CLASSIC 35 cm x 3,2 m hnědý a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, ploty a zábrany sleva, zahradní obrubníky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Garden Classic a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Garden Classic najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Plůtek GARDEN CLASSIC 35 cm x 3,2 m hnědý
Právě si prohlížíte...

180,- Kč