Multy home Dekorativní zahradní obruba Roman Stone terakota 120 cm, gumová

Multy home Dekorativní zahradní obruba Roman Stone terakota 120 cm, gumová
Multy home Dekorativní zahradní obruba Roman Stone terakota 120 cm, gumová
Multy home Dekorativní zahradní obruba Roman Stone terakota 120 cm, gumová
Multy home Dekorativní zahradní obruba Roman Stone terakota 120 cm, gumová
445 459 2057
445,- Kč

Původní cena: 459,- Kč


Hodnocení:


Multy home Dekorativní zahradní obruba Roman Stone terakota 120 cm, gumová z kategorie kutilství a řemeslo, ploty a zábrany, zahradní obrubníky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Multy home Dekorativní zahradní obruba Roman Stone terakota 120 cm, gumová .

Detailní informace

Použití zahradních lemů Potřebujete od sebe oddělit různé plochy na zahradě? Ideálním pomocníkem jsou zahradní lemy, které se snadno instalují a jsou odolné vůči změnám počasí. Lemy zabraňují splavování zeminy ze záhonů a přerůstání rostlin mimo vymezené místo. Oddělení záhonu nebo cesty od trávní plochy usnadňuje sekání zahradní technikou a usnadňují pletí rostlin. Zahradní obruba Roman Stone imituje kameny a je tedy zároveň dekorativním prvkem v zahradě.   Vlastnosti obrub Roman Stone
dekorativní obruba pružné a dokonale tvarov...atelné dle požadovaného tvaru snadná montáž extrémně odolné a pevné mrazuvzdorné a odolné vůči povětrnostním podmínkám vyrobeny z recyklovaného materiálu, a proto šetrné k životnímu prostředí
Jak se okrasné lemy vyrábí? Roman Stone je řada ekologických zahradních lemů, která je vyrobena z recyklované pryže, z udržitelného zdroje recyklovaných pneumatik osobních a nákladních automobilů, které se svážejí ze skládky. Gumová drť se sbírá z použitých pneumatik a přeměňuje se na užitečné produkty pro vaši zahradu. Díky pryži jsou lemy pružné, odolné v každém počasí včetně extrémního horka nebo extrémního chladu. Neztrácí ani nemění barvu v průběhu let. Instalace zahradního lemu Lemy můžete instalovat zároveň s terénem nebo nechat jejich část vyčnívat. Před položením lemů, je vhodné plochu, kterou budete lemovat obrýt. Přerušíte tak kořeny rostlin, které by mohli podrůstat pod lemy a zároveň si vyznačíte prostor, kam budete lemy pokládat a jak je budete tvarovat. Každý lem má délku 120 cm a 4 otvory pro upevňovací kolíky. Kolík vložte do otvoru a zatlačte jej do půdy tak, aby nevyčníval z lemu. Pokud lem tvarujete, dávejte kolíky postupně od kraje, aby se vám lem lépe ohýbal.
Příslušenství, které se hodí Kromě samotných lemů využijete při pokládání také zahradní textilie. K nejčastějším typům patří geotextilie a netkané mulčovací textilie. Textilie slouží nejčastěji jako separační vrstva, která zároveň zabraňuje prorůstání plevelu. Textilie nepodléhají plísni ani hnilobě. Zahradní textilie se instalují pod obrubník a jejich uchycení je zajištěno samotnými kotvícími hřeby skrze obrubník. Zahradní textilie odděluje spodní vrstvu, která je tvořena zeminou, a horní vrstvu, kterou tvoří nejčastěji mulčovací kůra, okrasné kamínky, dlažba atp. Parametry délka lemu: 120 cm kotvící kolíky: 4 kusy  délka kotvícího kolíku: 8 cm barva: terakota materiál: recyklovaná pryž Balení a způsob doručení Produkt Vám doručíme standardní balíkovou přepravou a bude zabalen tak, aby při přepravě nedošlo k jeho poškození. Samotný způsob zabalení závisí na počtu objednaných kusů i dalších položkách objednávky. Při větším množství kusů budou lemy poslány na paletě, paletovou přepravou.

Produkt je výrobek značky Multy Home ,distribuovaný s EAN kódem 5903104906962.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Multy Home, Ploty a zábrany Multy Home, Zahradní obrubníky Multy Home.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Terakota
  • Hmotnost: 5.2 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Multy home Dekorativní zahradní obruba Roman Stone terakota 120 cm, gumová a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, ploty a zábrany sleva, zahradní obrubníky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Multy Home a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Multy Home najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Multy home Dekorativní zahradní obruba Roman Stone terakota 120 cm, gumová
Právě si prohlížíte...

445,- Kč