Lem trávníku JACOB 10 cm x 6 mm, zelený

Lem trávníku JACOB 10 cm x 6 mm, zelený
523 322 2282
523,- Kč

Původní cena: 322,- Kč


Hodnocení:


Lem trávníku JACOB 10 cm x 6 mm, zelený z kategorie kutilství a řemeslo, ploty a zábrany, zahradní obrubníky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Lem trávníku JACOB 10 cm x 6 mm, zelený .

Detailní informace

Lem trávníku Jacob je ideálním prvkem pro oddělení dvou zahradních ploch, například chodníků, záhonů s mulčovací kůrou nebo štěrkem a trávníku.  Díky vlnitému tvaru se snadno přizpůsobí jakémukoliv tvaru a snadno se instaluje.  Příslušenství, které se hodí Kromě samotných lemů využijete při pokládání také zahradní textilie. K nejčastějším typům patří geotextilie a netkané mulčovací textilie. Textilie slouží nejčastěji jako separační vrstva, která zároveň zabraňuje prorůstání plevelu. Textilie nepodléhají plísni ani... hnilobě. Zahradní textilie se instalují pod obrubník a jejich uchycení je zajištěno samotnými kotvicími hřeby skrze obrubník. Zahradní textilie odděluje spodní vrstvu, která je tvořena zeminou, a horní vrstvu, kterou tvoří nejčastěji mulčovací kůra, okrasné kamínky, dlažba atp. Parametry rozměr: 10 cm x 6 m barva: zelená materiál: plast Balení a způsob doručení Produkt Vám doručíme standardní balíkovou přepravou a bude zabalen tak, aby při přepravě nedošlo k jeho poškození. Samotný způsob zabalení závisí na počtu objednaných kusů i dalších položkách objednávky. 

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Zelená
  • Hmotnost: 0.82 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Lem trávníku JACOB 10 cm x 6 mm, zelený a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, ploty a zábrany sleva, zahradní obrubníky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Lem trávníku JACOB 10 cm x 6 mm, zelený
Právě si prohlížíte...

523,- Kč