Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Gutta Guttagarden neviditelný obrubník 6,0 x 100 cm černá - 17% sleva

-17%
Gutta Guttagarden neviditelný obrubník 6,0 x 100 cm černá
Gutta Guttagarden neviditelný obrubník 6,0 x 100 cm černá
Gutta Guttagarden neviditelný obrubník 6,0 x 100 cm černá
Gutta Guttagarden neviditelný obrubník 6,0 x 100 cm černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Gutta Guttagarden neviditelný obrubník 6,0 x 100 cm černá z kategorie kutilství a řemeslo, ploty a zábrany, zahradní obrubníky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Gutta Guttagarden neviditelný obrubník 6,0 x 100 cm černá .

Zlevněné zboží

Plastový obrubník pro neviditelné ohraničení IGEL je ideálním prvkem pro oddělení dvou zahradních ploch, například chodníků, záhonů s mulčovací kůrou nebo štěrkem a trávníku.  Parametry
Výška: 5,5 cm Délka: 100 cm Tloušťka plastu: ~4 mm Hmotnost: 0,3 kg Počet ks v balení: 1 ks  Barva: černá Materiál: recyklovaný plast (polyethylen) Uvedené rozměry mohou vykazovat výrobní odchylku +- 1-2 mm
Plastové obrubníky IGEL jsou k dostání také v následujících výškách:
45 mm 60 mm 80 mm
Kotvení Plastový obrubník... je nutné při pokládání postupně ukotvovat. Na výběr je ze dvou možností - plastové a kovové hřeby. Plastové kotvicí hřeby využijete především při kotvení do běžného podloží - například do zkypřené zeminy. Ocelové kotvící hřeby naopak využijete na místech, kde se setkáte s hutnějším podložím - například jílovité půdy. Při usazování rovného dílu plastového obrubníku vám postačí na 1 metr 3 kotvicí hřeby. Pokud ovšem obrubník ohýbáte a tvarujete, je vhodné díl ukotvit 6 kotvícími hřeby. Na jednom dílu obrubníku IGEL délky 1 metr je vždy 6 otvorů pro hřeby. Do těchto otvorů pasují oba typy uvedených hřebů. K zatlučení hřebů postačí obyčejné kladivo či palice. Tvarování Plastové obrubníky je vzhledem k rázu zahradních ploch, záhonů či chodníků nutné tvarovat. Před samotným ohýbáním je nutné obrubník nastřihnout, k tomu vám postačí klasické štípačky či kombinačky, a následně můžete začít s tvarováním. Jeden metrový díl obrubníku lze dokonce ohnout kolem dokola, přičemž vznikne kruh o průměru cca 32 cm. Tento tvar využijete například při ohraničování stromů.
Pro zvýšení poddajnosti materiálu doporučujeme obrubníky ponechat chvíli na přímém slunci, ponořit je do teplé vody či je nahřát horkovzdušnou pistolí. Ve většině případů ovšem není tento postup nahřátí v důsledku vysoké flexibility zapotřebí.
Napojování Pokud se ptáte, jakým způsobem lze jednotlivé metrové díly obrubníku spojit, máme pro vás dobrou zprávu. Všechny obrubníky IGEL jsou z každé strany vybaveny zámkovým systémem, který zajistí spolehlivé a pevné spojení. Spojení probíhá jednoduchým zasunutím, ke kterému není potřeba velké síly a zvládne ho tak každý a každá z vás. Spojovací systém využijete i ve chvíli, kdy budete chtít obrubník spojit do kruhu.
Související produkty Kromě samotných obrubníků a kotvicích hřebů využijete při pokládání plastových obrubníků také zahradní textilie. K nejčastějším typům patří geotextilie a netkané mulčovací textilie. Textilie slouží nejčastěji jako separační vrstva, která zároveň zabraňuje prorůstání plevelu. Textilie nepodléhají plísni ani hnilobě. Zahradní textilie se instalují pod obrubník a jejich uchycení je zajištěno samotnými kotvícími hřeby skrze obrubník. Zahradní textilie odděluje spodní vrstvu, která je tvořena zeminou, a horní vrstvu, kterou tvoří nejčastěji mulčovací kůra, okrasné kamínky, dlažba atp. Obrubník má podél celé délky vytvořený žlábek pro umístění zahradní hadice či kabeláže, která se vám díky tomu nekroutí a vy víte, kudy přesně ji v zemi na své zahradě vedete. Reportáž v pořadu Polopatě na ČT1
  Co o neviditelných obrubnících IGEL říkají zákazníci Plastové obrubníky používám už cca 10 let a zatím jsem velice spokojená. Doposud jsem nezaznamenala žádné poškození obrubníků, ani se na nich nijak nepodepisuje zub času. Sekáme motorovou sekačkou a k poškození okrajů obrubníků nedochází. Dají se výborně tvarovat. Za mě 100% spokojenost. (Jiřina W.) Výborně se s obrubníky pracuje. Bez prostříhání jsou opravdu pevné a stabilní, s prostřihem se dají dobře tvarovat. Velká spokojenost. Využila jsem je k olemování dětského koutku na zahradě, který je vysypán oblázky. Určitě ještě někde použijeme. (Lucie H.)

Produkt je výrobek značky Igel ,distribuovaný s EAN kódem 745110634775.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Igel, Ploty a zábrany Igel, Zahradní obrubníky Igel.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: černá
  • Hmotnost: 0.3 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Gutta Guttagarden neviditelný obrubník 6,0 x 100 cm černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, ploty a zábrany sleva, zahradní obrubníky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Igel a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Igel najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Gutta Guttagarden neviditelný obrubník 6,0 x 100 cm černá
Právě si prohlížíte... - 17% sleva

44,- Kč