Vchodová stříška Guttavordach PT/ET 240 x 90 cm stříbrná / čirá

Vchodová stříška Guttavordach PT/ET 240 x 90 cm stříbrná / čirá
Vchodová stříška Guttavordach PT/ET 240 x 90 cm stříbrná / čirá
Vchodová stříška Guttavordach PT/ET 240 x 90 cm stříbrná / čirá
Vchodová stříška Guttavordach PT/ET 240 x 90 cm stříbrná / čirá
17 389 16 502 691
17 389,- Kč

Původní cena: 16 502,- Kč


Hodnocení:


Vchodová stříška Guttavordach PT/ET 240 x 90 cm stříbrná / čirá z kategorie dům a zahrada, trávníky a zahrady, bydlení na zahradě, zahradní architektura, zahradní oblouky, paravany, sedačky a pergoly, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Vchodová stříška Guttavordach PT/ET 240 x 90 cm stříbrná / čirá .

Detailní informace

Moderní oválná stříška nad vchodové dveře Guttavordach PT/ET 240 × 90 cm zkrášlí prostor vstupu do vašeho domu a současně je dokonalou ochranou vašich dveří před deštěm, sněhem a větrem. Zvýšený komfort vám zajistí integrovaný okapový žlab. Je vhodná pro zastřešení vchodů, balkonů, výloh obchodů, nebo například pro zastřešení nad bankomaty.  Specifikace:
Atraktivní vzhled Variabilní šířka Rám z nerezové oceli Velice kvalitní polykarbonát (akrylátové sklo) Integrovaný dešťový okap Robustní  konstrukce ...; Rychlá instalace
Konstrukce: Stříška má nosnou konstrukci vyrobenou z nerezové oceli. Ocelová konstrukce perfektně odolává vlivům počasí, i po letech je pevná a stabilní. Stříška je zasklená vysoce kvalitním plným polykarbonátem 4 mm (akrylátové sklo). Propustnost světla je 86 - 90 %.
Výhody plného polykarbonátu:
Odolnost a pružnost UV stabilní Tepelná odolnost Vynikající termoizolační vlastnosti Tvarovatelný (za tepla i studena) Vysoká propustnost světla
Plný polykarbonát 4 mm. Stříšku nabízíme v rozměrech - šířka 240 cm × hloubka 90 cm a barevné kombinaci - stříbrné profily + zasklení čirým plným polykarbonátem 4 mm.
Montáž: Tento typ stříšky je možné neomezeně prodloužit. Díky spojovacím dílům můžete všechny varianty této stříšky spojit do jedné, libovolně dlouhé.  Dodatečným prvkem zastřešení je boční stěna, vyrobená ze stejných materiálů, jako stříška, kterou lze samostatně objednat zde. Možnost montáže stěny na levé anebo pravé straně umožňuje zákazníkovi přizpůsobit konstrukci zastřešení k individuálním povětrnostním a prostorovým podmínkám. Součástí dodávky jsou hmoždinky a šrouby, vhodné pouze na stěnu bez zateplení. Pokud máte stěnu zateplenou,  je nutné přikoupit chemickou kotvu a dostatečně dlouhé šrouby. Vše zakoupíte v našem e-shopu ZDE. Velmi snadná montáž svépomocí, ideálně ve dvou lidech, podle návodu přiloženého v souvisejících souborech. 

Produkt je výrobek značky Gutta ,distribuovaný s EAN kódem 4003412100456.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Gutta, Trávníky a zahrady Gutta, Bydlení na zahradě Gutta, Zahradní architektura Gutta, Zahradní oblouky, paravany, sedačky a pergoly Gutta.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 24 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vchodová stříška Guttavordach PT/ET 240 x 90 cm stříbrná / čirá a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, trávníky a zahrady sleva, bydlení na zahradě sleva, zahradní architektura sleva, zahradní oblouky, paravany, sedačky a pergoly sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gutta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gutta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vchodová stříška Guttavordach PT/ET 240 x 90 cm stříbrná / čirá
Právě si prohlížíte...

17389,- Kč