Vchodová stříška Guttavordach BV/B 200 x 90 cm stříbrná / čirá

Vchodová stříška Guttavordach BV/B 200 x 90 cm stříbrná / čirá
9 775 9 091 1429
9 775,- Kč

Původní cena: 9 091,- Kč


Hodnocení:


Vchodová stříška Guttavordach BV/B 200 x 90 cm stříbrná / čirá z kategorie dům a zahrada, trávníky a zahrady, bydlení na zahradě, zahradní architektura, zahradní oblouky, paravany, sedačky a pergoly, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Vchodová stříška Guttavordach BV/B 200 x 90 cm stříbrná / čirá .

Detailní informace

Moderní oblouková stříška nad vchodové dveře Guttavordach BV/B 200 × 90 cm zkrášlí prostor vstupu do vašeho domu a současně je dokonalou ochranou vašich dveří před deštěm, sněhem a větrem. Zvýšený komfort vám zajistí integrovaný okapový žlab s chrličem vody po obou stranách. Je vhodná pro zastřešení vchodů, balkonů, výloh obchodů, nebo například pro zastřešení nad bankomaty.  Specifikace:
Atraktivní vzhled Variabilní šířka Rám z nerezové oceli Velice kvalitní polykarbonát (akrylátové sklo) Integrovaný dešťový ...okap Robustní  konstrukce  Rychlá instalace
Konstrukce: Stříška má nosnou konstrukci vyrobenou z nerezové oceli. Ocelová konstrukce perfektně odolává vlivům počasí, i po letech je pevná a stabilní. Stříška je zasklená vysoce kvalitním plným polykarbonátem 4 mm (akrylátové sklo). Propustnost světla je 86 - 90 %.
Výhody plného polykarbonátu:
Odolnost a pružnost UV stabilní Tepelná odolnost Vynikající termoizolační vlastnosti Tvarovatelný (za tepla i studena) Vysoká propustnost světla
Plný polykarbonát 4 mm.
Stříšku nabízíme v rozměrech - šířka 200 cm × hloubka  90 cm × výška oblouku 30 cm a barevné kombinaci -  stříbrné profily + zasklení čirým akrylovým sklem 4 mm.
Montáž: Dodatečným prvkem zastřešení je boční stěna, vyrobená ze stejných materiálů, jako  stříška, kterou lze samostatně objednat zde. Možnost montáže stěny na levé anebo pravé straně umožňuje zákazníkovi přizpůsobit konstrukci zastřešení k individuálním povětrnostním a prostorovým podmínkám. Součástí dodávky jsou hmoždinky a šrouby, vhodné pouze na stěnu bez zateplení. Pokud máte stěnu zateplenou,  je nutné přikoupit chemickou kotvu a dostatečně dlouhé šrouby. Vše zakoupíte v našem e-shopu ZDE. Velmi snadná montáž svépomocí, ideálně ve dvou lidech, podle návodu přiloženého v souvisejících souborech.

Produkt je výrobek značky Gutta ,distribuovaný s EAN kódem 4003412100678.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Gutta, Trávníky a zahrady Gutta, Bydlení na zahradě Gutta, Zahradní architektura Gutta, Zahradní oblouky, paravany, sedačky a pergoly Gutta.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 20 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vchodová stříška Guttavordach BV/B 200 x 90 cm stříbrná / čirá a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, trávníky a zahrady sleva, bydlení na zahradě sleva, zahradní architektura sleva, zahradní oblouky, paravany, sedačky a pergoly sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gutta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gutta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vchodová stříška Guttavordach BV/B 200 x 90 cm stříbrná / čirá
Právě si prohlížíte...

9775,- Kč