Vchodová stříška Guttavordach BS Timber-Line, 250 x 90 cm

Vchodová stříška Guttavordach BS Timber-Line, 250 x 90 cm
Vchodová stříška Guttavordach BS Timber-Line, 250 x 90 cm
Vchodová stříška Guttavordach BS Timber-Line, 250 x 90 cm
Vchodová stříška Guttavordach BS Timber-Line, 250 x 90 cm
35 213 33 417 215
35 213,- Kč

Původní cena: 33 417,- Kč


Hodnocení:


Vchodová stříška Guttavordach BS Timber-Line, 250 x 90 cm z kategorie dům a zahrada, trávníky a zahrady, bydlení na zahradě, zahradní architektura, zahradní oblouky, paravany, sedačky a pergoly, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Vchodová stříška Guttavordach BS Timber-Line, 250 x 90 cm .

Detailní informace

Rovná stříška nad vchodové dveře německé výroby Guttavordach BS Timber-Line s rozměry 250 × 90 cm představuje ideální a velmi elegantní spojení tří různých materiálů - hliníku, dřeva a skla. Zkrášlí prostor vstupu do vašeho domu a současně je dokonalou ochranou vašich dveří před deštěm, sněhem a větrem. Je vhodná pro zastřešení vchodů, balkonů, výloh obchodů, nebo například pro zastřešení nad bankomaty.  Vlastnosti Díky svému inovativnímu designu je vhodná jak pro moderní, tak pro starší typy do...mů a staveb. Vyvýšený přední okraj stříšky svádí dešťovou vodu do stran, kde může odtékat připravenými otvory. Součástí balení je také chrlič, který lze připevnit na pravou či levou stranu stříšky. V případě dokoupení boční stěny je voda odváděna integrovaným odtokem. Testováno na zatížení sněhem 86 kg/m2. Stříšku nabízíme také v menších rozměrech 200 x 90 cm nebo 160 x 90 cm. Konstrukce
Robustní hliníkový rám
Hliník je materiál, který je odolný vůči výkyvům počasí, odolává slunečnímu záření, zaručeně nekoroduje a díky těmto vlastnostem si udržuje trvalý vzhled. Další výhodou tohoto materiálu je nízká hmotnost, čímž je zajištěna snadná manipulace při montáži.
Práškové lakování
Svým ryzím, nadčasově elegantním antracitovým barevným odstínem hliníkový rám vytváří zřetelný kontrast k teplé barvě dřeva. Použitý jemný strukturální lak nejvyšší kvality je pěkný nejen na pohled. Díky velmi kvalitnímu práškovému lakování je hliníková konstrukce odolná proti škrábancům, má dlouhou životnost a není citlivá vůči vlivům počasí. Ať už se jedná o ultrafialové záření, velké teplotní rozdíly nebo dešťovou vodu.  
  Dřevo   Dřevěné prvky vytvářejí hřejivou atmosféru, což je vlastnost, která je právě u vchodové stříšky velmi vítána. Na stříškuBS Timber-Line byl použit sibiřský modřín, jehož dřevo má velmi příjemnou barvu. Tuto dřevěnou výplň samozřejmě ještě můžete  individuálně zkrášlit, a je úplně jedno, zda je naolejujete, natřete nebo nalakujete barvou dle svého výběru. V každém případě je právě toto dřevo vysoce odolné povětrnostním vlivům, má dlouhou životnost a jeho údržba není náročná.    
Bezpečnostní sklo
Sklo velmi dobře doplňuje speciální vzhled stříšky BS Timber-Line. Jednotabulové bezpečnostní sklo použité v boční stěně je maximálně odolné proti škrábancům, úderům, prasklinám a zlomům. Takto se budete trvale moci radovat z okouzlujícího přístřešku a brilantního průhledu skrze vysoce kvalitní sklo. Zastřešení samotné stříšky je vyrobeno z vysoce kvalitního, transparentního akrylátového skla s dlouhou životností.
 
Odtok dešťové vody
Zastřešení Guttavordach BS Timber-Line je dokonalé v každém ohledu. Disponuje totiž také vestavěným odtokem dešťové vody. Ve spojení s boční stěnou se tak nemusíte obávat žádného deště. V případě pořízení samotné stříšky bez postranního panelu, najdete v balení také samostatný chrlič, pro snadný odvod vody. Lze jej nainstalovat na pravou i levou stranu stříšky. 
Přednosti
Moderní a inovativní design Možnost dodání bočních stěn Výplň ze sibiřského modřínu Práškově lakovaný hliník Zakrytí akrylátovým sklem Součástí balení je chrlič dešťové vody a montážní sada pro masivní zdivo Rychlá instalace Záruka 5 let
 

Produkt je výrobek značky Gutta.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Gutta, Trávníky a zahrady Gutta, Bydlení na zahradě Gutta, Zahradní architektura Gutta, Zahradní oblouky, paravany, sedačky a pergoly Gutta.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 48 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vchodová stříška Guttavordach BS Timber-Line, 250 x 90 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, trávníky a zahrady sleva, bydlení na zahradě sleva, zahradní architektura sleva, zahradní oblouky, paravany, sedačky a pergoly sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gutta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gutta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vchodová stříška Guttavordach BS Timber-Line, 250 x 90 cm
Právě si prohlížíte...

35213,- Kč