Vodní gril Limes VOGR

Vodní gril Limes VOGR
Vodní gril Limes VOGR
Vodní gril Limes VOGR
Vodní gril Limes VOGR
6 380 6 380 827
6 380,- Kč

Původní cena: 6 380,- Kč


Hodnocení:


Vodní gril Limes VOGR z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, zahradní grily, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Vodní gril Limes VOGR .

Detailní informace

Praktický vodní gril Limes VOGR komplet s průměrem roštu 39 cm je vysoce kvalitní český výrobek z nerezového plechu a dalších trvanlivých materiálů. Skládá se ze dvou částí - ohniště s nádobou na vodu a horního grilovacího roštu. To vám umožňuje grilovat i opékat. Spodní patro má dvířka pro přikládání a kontrolu ohně.   Doba grilování:
ryb, steaků, či klobás je cca 10 - 40 min. Dovnitř lze pohodlně umístit i 3 celá kuřata (doba grilování cca 90 min.). Grilovací rošt o průměru 39 cm umožní grilovat najedno...u 5 až 6 porcí masa. Kdo jednou vyzkoušel maso z vodního grilu, nevymění jej za nic jiného. 
Díky vodní lázni, která je pod grilovaným pokrmem, nedochází ke spalování koření ani oleje. Tím se zabrání vzniku zdraví škodlivých látek, které by se jinak mohly dostávat do pokrmu. Díky ideální konstrukci je grilovaný pokrm tepelně upravován ve směsi vodní páry, tepla a dýmu. V žádném případě se nejedná o dušení! Teplota nad roštem je min. 180° C v závislosti na množství dřeva v topeništi. Ke grilování je nejvhodnější suché dřevo z ovocných, případně z jiných listnatých stromů.
Topí se v dolní části pomocí dvířek v plášti grilu. Ve střední části je umístěna kovová nádoba s vodou, nad níž se na kovové mřížce grilují pokrmy. Pokud nechcete gril využívat jako vodní, vyjměte nádobu z grilu a připravujte pokrmy pouze nad otevřeným ohněm. Intenzitu žáru ohně lze regulovat dvířky v plášti grilu.  Specifikace: Plášť grilu a vrchní poklice je z nerezového plechu o síle 1 mm. Rošt je vyroben z nerezového drátu, topeniště z černého plechu o síle 2 mm, nádoba na vodu ze smaltovaného plechu. V následujícím videu se můžete podívat, jak snadné je používání vodního grilu Limes VOGR.
 

Produkt je výrobek značky Limes.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Limes, Kuchyně a jídelny Limes, Kuchyňské spotřebiče Limes, Zahradní grily Limes.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 11 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

29,- Kč
24,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Vodní gril Limes VOGR a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, zahradní grily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Limes a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Limes najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vodní gril Limes VOGR
Právě si prohlížíte...

6380,- Kč