Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Víceúčelový gril ACTIVA Texas, s udírnou

Víceúčelový gril ACTIVA Texas, s udírnou

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Víceúčelový gril ACTIVA Texas, s udírnou z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, zahradní grily, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Víceúčelový gril ACTIVA Texas, s udírnou .

Detailní informace

Texas - víceúčelový gril Activa s udírnou 4 v 1 Velmi praktický víceúčelový zahradní grill od Activy, vyniká zajímavým designem a možností volby různých stylů grilování. Na grilu můžete grilovat nejenom klasicky přímo, ale gril umožňuje i velmi zdravé nepřímé grilování, pomalé grilování ve stylu American barbecue a dokonce i uzení. Vše záleží na tom, jak zkombinuje možnosti dvou topenišť a dvou grilovacích prostorů (větší s děleným roštem). U pomalejších typů grilování a při uzení je důležitá kontrola teploty, proto je víko grilu vybaveno vesta...věným teploměrem. Dále je gril vybaven velkými madly, velkou odkládací policí před hlavním grilovacím válcem a komínkem s klapkou regulace průtoku vzduchu. Další klapka pro přívod vzduchu je na boku malého topeniště. Pro snadnou manipulaci má gril dvě transportní kola. Grill je ošetřen kvalitním ohnivzdorným lakem a rošty jsou ošetřeny tvrdou vrstvou smaltu. V grilu tak můžete topit nejenom dřevěným uhlím nebo briketami, ale rovněž normálním dřevem. Kvality grilu Activa, jeho bezpečnost a zpracování potvrdil prestižní německý zkušební institut certifikací GS.

Produkt je výrobek značky Activa ,distribuovaný s EAN kódem 4260056083518.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Activa, Kuchyně a jídelny Activa, Kuchyňské spotřebiče Activa, Zahradní grily Activa.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 16 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Tescoma SERVÍROVACÍ LŽÍCE

Velikost 34,5/5,2/4,5 / černá / Tescoma
149,- Kč
112,- Kč
Detail

Tescoma NABĚRAČKA

Velikost 9,2/6,5/36 / Barvy nerez oceli / Tescoma
289,- Kč
231,- Kč
Detail
5 069,- Kč
3 929,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Víceúčelový gril ACTIVA Texas, s udírnou a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, zahradní grily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Activa a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Activa najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Víceúčelový gril ACTIVA Texas, s udírnou
Právě si prohlížíte...

4199,- Kč