Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Plynový gril ACTIVA California, s bočním vařičem

Plynový gril ACTIVA California, s bočním vařičem

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Plynový gril ACTIVA California, s bočním vařičem z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, zahradní grily, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Plynový gril ACTIVA California, s bočním vařičem .

Detailní informace

California - plynový gril Activa s bočním vařičem Praktický, kompaktní a cenově dostupný plynový gril California se skvěle hodí pro menší a středně velké grilovací párty a rodinné oslavy. Dokáže najednou snadno obsloužit 8 až 10 osob. Německá společnost Activa tento gril vybavila vším potřebným pro zdravé a pohodlné grilování. Má tři výkonné ploché hořáky z nerezu, což má výrazný vliv na jejich životnost. Každý hořák má horní kryt a odtok, díky kterému je odkapávající tuk veden mimo plamen. Pokrm tak bude vždy zdravý bez zbytečných škodlivých p...rvků, které vznikají přepalováním tuku. Gril rovněž má praktický integrovaný boční vařič vhodný na přípravu omáček, horkých nápojů nebo příloh. Hořáky se pohodlně zapalují pomocí piezo zapalování integrovaném v každém z otočných knoflíků. Gril je dále vybaven kvalitním smaltovaným grilovacím roštem a dalším vyklápěcím roštem, který je vhodný na nepřímé grilování masa či zeleniny anebo na ohřívání již ugrilovaných pokrmů. Gril má kvalitně lakované víko s hliníkovým madlem a zabudovaným teploměrem, odkládací poličku na pravé straně a praktický odkládací prostor pod grilem, který je přístupný dvířky zepředu. Pro snadný transport je vybaven velkými kolečky. Na rozdíl od mnoha jiných grilů je již v základu vybaven vším potřebným pro připojení k plynové lahvi 5 nebo 10 kg.
Jak vybrat ten správný gril? Nevíte jak vybrat ten správný gril? Rádi Vám poradíme.

Produkt je výrobek značky Activa ,distribuovaný s EAN kódem 4260056088247.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Activa, Kuchyně a jídelny Activa, Kuchyňské spotřebiče Activa, Zahradní grily Activa.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 24 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Tescoma SBĚRAČKA

Velikost 35,5/11,1/3,5 / černá / Tescoma
149,- Kč
112,- Kč
Detail
986,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Plynový gril ACTIVA California, s bočním vařičem a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, zahradní grily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Activa a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Activa najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Plynový gril ACTIVA California, s bočním vařičem
Právě si prohlížíte...

6799,- Kč