Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ohniště FIELDMANN FZG 1020

Ohniště FIELDMANN FZG 1020
Ohniště FIELDMANN FZG 1020
Ohniště FIELDMANN FZG 1020
Ohniště FIELDMANN FZG 1020

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ohniště FIELDMANN FZG 1020 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, zahradní grily, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Ohniště FIELDMANN FZG 1020 .

Detailní informace

Ideální doplněk na vaší zahradu či terasu pro dlouhé letní večery. Ohniště je vyrobeno z plechu o síle 0,8 mm a je opatřeno odolným nátěrem proti vysokým teplotám. Ohniště využijete na opékání špekáčků, jako příjemný zdroj tepla, ale také jako podmanivý způsob osvětlení. Ohniště má stabilní podstavec, můžete ho tak umístit kdekoliv na vaši zahradě nebo terase.  Mřížkové víko uceluje celkový design ohniště, lze s ním zakrýt žhavé uhlíky, avšak takto může být víko velmi horké, proto je potřeba použít hák k jeho případnému odklopení. Parametr...y
Průměr: 54,5 cm výška roštu od změn: 40 cm Síla plechu: 0,8 mm Odolný nátěr proti vysokým teplotám síťovým poklopem proti odlétání drobných uhlíků složitelné nohy pro úsporné skladování Ohniště na dřevo Obal pro manipulaci a skladování
Balení a způsob doručení Produkt Vám doručíme standardní balíkovou přepravou a bude zabalen tak, aby při přepravě nedošlo k jeho poškození. Samotný způsob zabalení závisí na počtu objednaných kusů i dalších položkách objednávky. Samostatné ohniště je baleno v kartonovém obalu, který je obalen ve strečové fólii. Potřebujete poradit s výběrem ohniště? Přečtěte si náš článek nebo se podívejte na našeho rádce.
Co o ohništi říkají zákazníci ,,Ohniště splnilo naše očekávání. Praktické jsou sklápěcí nožičky." (Lucka) ,,Pro mne trochu překvapivě docela dostačující velikost. Jinak je to ve váze s cenou, ale svou práci to udělá."  (K) ,,Koupeno pouze jako ohniště na opékání buřtů. Cena přijatelná, lze uložit do textilního obalu na zip. Snadné sestavení. Vypadá v zahradě pěkně." (Jan)  

Produkt je výrobek značky Fieldmann ,distribuovaný s EAN kódem 8590669287642.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Fieldmann, Kuchyně a jídelny Fieldmann, Kuchyňské spotřebiče Fieldmann, Zahradní grily Fieldmann.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ohniště FIELDMANN FZG 1020 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, zahradní grily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fieldmann a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fieldmann najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ohniště FIELDMANN FZG 1020
Právě si prohlížíte...

1199,- Kč