Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ohniště COOKKING Indiana 100 cm

Ohniště COOKKING Indiana 100 cm
Ohniště COOKKING Indiana 100 cm
Ohniště COOKKING Indiana 100 cm
Ohniště COOKKING Indiana 100 cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ohniště COOKKING Indiana 100 cm z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, zahradní grily, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Ohniště COOKKING Indiana 100 cm .

Detailní informace

Ideální doplněk na vaší zahradu či terasu pro dlouhé letní večery. Ohniště vyrobené ze silnostěnné černé 2 mm oceli poslouží pro příjemné posezení u ohně, jako zdroj tepla, stejně jako podmanivý způsob osvětlení. Může být umístěno na libovolném místě na vaší zahradě nebo terase. Skvělý způsob jak snadno, rychle, bezpečně a bez zbytečného nepořádku rozdělat otevřený oheň, který může mít praktické i dekorační využití.
Vysoko umístěná mísa umožňuje použití ohniště na jakémkoli povrchu bez obav z poškození. Jeho praktický konkávní tvar umožňuj...e ohni hořet i při silném větru a díky třem masivním nohám je ohniště vysoce stabilní. Díky madlům lze ohniště snadno přenášet. Samotná konstrukce ohniště je vysoce stabilní a pevná. Příslušenství  Je možné kombinovat variantu s trojnožkou a roštem, čímž vznikne přenosný gril, nebo s trojnožkou a kotlíkem pro pohodlnou přípravu například pravého maďarského guláše. K ohništi využijete spoustu dalších produktů, například pro chutné grilované pokrmy využijete rošt, na opékání buřtů se vám budou hodit vidlice. Jako ochrana před jiskrami vám poslouží drátěný ochranný kryt. Víko chrání před deště a větrem, zároveň s ním také můžete uhasit oheň. Se zapálením ohně vám pomůže dřevitý podpalovač.  Parametry
rozměry: průměr 100 cm tvar: kulatý
Praktické využití přenosného ohniště můžete vidět na následujícím videu.

Produkt je výrobek značky Cookking ,distribuovaný s EAN kódem 5902709572411.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Cookking, Kuchyně a jídelny Cookking, Kuchyňské spotřebiče Cookking, Zahradní grily Cookking.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 18 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Tescoma SBĚRAČKA

Velikost 35,5/11,1/3,5 / Tescoma
279,- Kč
209,- Kč
Detail
239,- Kč
179,- Kč
Detail
349,- Kč
262,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Ohniště COOKKING Indiana 100 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, zahradní grily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cookking a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cookking najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ohniště COOKKING Indiana 100 cm
Právě si prohlížíte...

6829,- Kč