Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

German Kulatý zahradní gril Bullet 66 cm / černá

German Kulatý zahradní gril Bullet 66 cm / černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


German Kulatý zahradní gril Bullet 66 cm / černá z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, zahradní grily, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným German Kulatý zahradní gril Bullet 66 cm / černá .

Detailní informace

Kulatý zahradní gril Bullet 66 cm / černá Gril na dřevěné uhlí Bullet 66 vám umožní skvěle připravit pokrmy. Kotel a víko jsou vyrobeny ze smaltovaného porcelánu. Pomocí teploměru zabudovaného do víka můžete zkontrolovat teplotu pečení bez otevření víka a můžete použít otvory na víku k nastavení teploty. Na  chromovanou mřížku lze pokládat různé pokrmy, od masa nebo ryb až po zeleninu. Police poskytuje pohodlný úložný prostor pro nádobí, omáčky nebo papírové ručníky. Pro lepší mobilitu grilu jsou k dispozici dvě praktická kolečka. Par...ametry Materiál ocel, smalt 2 pojízdná kolečka Průměr roštu 66 cm Rozměry 116 x 69 x 80 cm Hmotnost balení 14,5 kg Obsah balení Kulatý zahradní gril Bullet 66 cm / černá

Produkt je výrobek značky German ,distribuovaný s EAN kódem 4024506609983.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada German, Kuchyně a jídelny German, Kuchyňské spotřebiče German, Zahradní grily German.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 14.5 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 069,- Kč
3 929,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

German Kulatý zahradní gril Bullet 66 cm / černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, zahradní grily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce German a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku German najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

German Kulatý zahradní gril Bullet 66 cm / černá
Právě si prohlížíte...

1999,- Kč