Cattara Ohniště s grilovací mřížkou VESUV 48 cm s poklopem - 15% sleva

-15%
Cattara Ohniště s grilovací mřížkou VESUV 48 cm s poklopem
Cattara Ohniště s grilovací mřížkou VESUV 48 cm s poklopem
Cattara Ohniště s grilovací mřížkou VESUV 48 cm s poklopem
Cattara Ohniště s grilovací mřížkou VESUV 48 cm s poklopem
1 194 1 408 1753
1 194,- Kč

Původní cena: 1 408,- Kč


Hodnocení:


Cattara Ohniště s grilovací mřížkou VESUV 48 cm s poklopem z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, zahradní grily, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Cattara Ohniště s grilovací mřížkou VESUV 48 cm s poklopem .

Zlevněné zboží

Máte rádi pohled do plápolajícího ohně, ale absence zahrady nebo krásně pěstěný trávník vám nedovolí založit si na zemi vlastní táborák? Přesně pro tyto účely jsou tu bytelná a vzhledná přenosná ohniště. Konstrukce: Přenosné ohniště na dřevo a dřevěné uhlí VESUV je vhodné na grilování nebo ho lze využít jako ohniště. Ohniště je velmi stabilní a jeho výjimečný vzhled zkrášlí každou zahradu. Ohniště je zkrátka dekorativním prvkem v zahradě, na dvoře či terase, nezáleží na tom, zda s plamenem nebo bez. Konstrukce ohniště je vyrobena z kv...alitní oceli s vysokoteplotním černým nátěrem. Pro grilování je ohniště opatřeno ocelovým roštem průměru 48 cm. Na popel je ohniště opatřeno ocelovou mřížkou se smaltovanou povrchovou úpravou. Speciálně tvarovaný poklop s pletivem poslouží jako ochrana před jiskrami, což výrazně zvyšuje bezpečnost a pohodlí. Přiložen je i kovový pohrabáč s dřevěnou rukojetí, který lze použít jak k urovnání ohně, tak i k snadnému sundání poklopu. Ohniště je navíc vybaveno roštem a čtyřmi skládacími nohami pro lepší skladnost. Příslušenství Ještě více užitku budete mít s využitím dalších produktů.   Parametry
rozměry: 57 × 26 cm průměr ohniště: 48 cm tvar: kulatý konstrukce: celokovová

Produkt je výrobek značky Cattara ,distribuovaný s EAN kódem 8591686130041.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Cattara, Kuchyně a jídelny Cattara, Kuchyňské spotřebiče Cattara, Zahradní grily Cattara.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 5 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

NABĚRAČKA

Velikost 33,5/9,2/7 / černá
149,- Kč
122,- Kč
Detail
12 090,- Kč
10 290,- Kč
Detail
799,- Kč
655,- Kč
Detail

Brabantia NABĚRAČKA NA OMÁČKY

Velikost 9,5/34,5/7,6 / Zelená / Brabantia
249,- Kč
204,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Cattara Ohniště s grilovací mřížkou VESUV 48 cm s poklopem a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, zahradní grily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cattara a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cattara najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Cattara Ohniště s grilovací mřížkou VESUV 48 cm s poklopem
Právě si prohlížíte... - 15% sleva

1194,- Kč