Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Vysavač Bosch Serie 2 BGL2HYG3L / 600 W / bílá - 33% sleva

-33%
Vysavač Bosch Serie 2 BGL2HYG3L / 600 W / bílá
Vysavač Bosch Serie 2 BGL2HYG3L / 600 W / bílá
Vysavač Bosch Serie 2 BGL2HYG3L / 600 W / bílá
Vysavač Bosch Serie 2 BGL2HYG3L / 600 W / bílá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Vysavač Bosch Serie 2 BGL2HYG3L / 600 W / bílá z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Vysavač Bosch Serie 2 BGL2HYG3L / 600 W / bílá .

Zlevněné zboží

Vysavač Bosch Serie 2 BGL2HYG3L / 600 W / bílá Optimální výkon na každém druhu podlahy s jednoduchým řízením výkonu motoru Bosch s maximálním příkonem 600 W. Prachový sáček AirFresh Efektivní odstraňování zápachu pro čistý vyfukovaný vzduch - ideální pro majitele domácích zvířat. Prachový sáček AirFresh účinně zabraňuje vzniku nepříjemných pachů díky technologii aktivního uhlí. Filtruje 99,9% jemných prachových částic, hygienický uzávěr zajišťuje čistou likvidaci. Vhodné zejména pro majitele domácích zvířat. Filtr UltraAllergy Vynikající p...ro alergiky. Vynikající kvalita vzduchu je důležitá - zejména pro alergiky. Omyvatelný filtr UltraAllergy odstraňuje 99,99% alergenů, jemných prachových částic a bakterií a zabraňuje jejich úniku zpět do místnosti. Vyfukovaný vzduch je čistší než normální vzduch v domě. K dosažení až o 60% většího sacího výkonu a nejlepších výsledků vysávání doporučujeme použít sáčky na prach PowerProtect. Typ G ALL (BBZ41FGALL) Super kompaktní Jednoduchá manipulace a uskladnění díky velmi lehkému a kompaktnímu designu. Klíčové vlastnosti UltraAllergy filter: vynikající pro alergiky. Omyvatelný. Prachový sáček AirFresh: efektivní odstraňování zápachu pro čistý vyfukovaný vzduch - ideální pro majitele domácích zvířat. Označení výměnného sáčku: G, G ALL Technické parametry Příkon 600 W Úroveň hluku 80 dB Objem sáčku na prach 3,5 l Automatické navíjení kabelu Elektronická regulace sací síly otočným regulátorem 2 pevná kolečka a jedno otočné Ukazatel výměny filtračního sáčku Odkládací a parkovací poloha Délka kabelu 8 m Rozměry produktu (Š x V x H) 29,5 x 26 x 49 cm Hmotnost balení cca 4,2 kg Obsah balení Vysavač Bosch Serie 2 BGL2HYG3L / 600 W / bílá Kolečková sací tryska s přepínáním Hubice na spáry a čalounění Teleskopická trubka Ergonomické madlo Sáček na prach o objemu 3,5 l

Produkt je výrobek značky Bosch ,distribuovaný s EAN kódem 4242005242382.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Bosch, Domácí spotřebiče Bosch, Vysavače Bosch.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 4.2 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 999,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Vysavač Bosch Serie 2 BGL2HYG3L / 600 W / bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bosch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bosch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vysavač Bosch Serie 2 BGL2HYG3L / 600 W / bílá
Právě si prohlížíte... - 33% sleva

1999,- Kč