Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Víceúčelový vysavač Kärcher WD 4 Car

Víceúčelový vysavač Kärcher WD 4 Car
Víceúčelový vysavač Kärcher WD 4 Car
Víceúčelový vysavač Kärcher WD 4 Car
Víceúčelový vysavač Kärcher WD 4 Car

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Víceúčelový vysavač Kärcher WD 4 Car z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Víceúčelový vysavač Kärcher WD 4 Car .

Detailní informace

Víceúčelový vysavač Kärcher WD 4 Car Energeticky účinný a výkonný vysavač Kärcher WD 4 Car je ideální pro každodenní použití. Zvládnete důkladný úklid se spotřebou pouze 1 000 W. Perfektní systém zvládá odstranit jemné i hrubé nečistoty. Všestranný vysavač je vhodný pro suché i mokré vysávání bez potřeby výměny filtru. Nádoba pojme až 20 litrů. Kabel s délkou 6 m a hadice s délkou 2,2 m dosáhne tam, kam potřebujete. Bohaté příslušenství nabízí speciální trysky pro č...ištění vozu. Úklid úzkých prostor mezi sedadly nebo zavazadlového prostoru bude hračka. Má patentovanou technologii pro výměnu filtru, který během krátké chvíle snadno vyjmete a nedostanete se do žádného kontaktu s nečistotami. Plochý skládaný filtr má fleecový filtrační sáček. Pro další práce je skvělá odnímatelná rukojeť pro jednoduché připojení dalšího příslušenství přímo na hadici. Vysavač je snadno manipulovatelný díky kolečkům a disponuje ochranou proti nárazu. Pro drobné předměty má přístroj úložný prostor. Po ukončení vysávání hadici uložíte zavěšením na hlavu stroje a kabel na hák. Pro podlahovou hubici je praktická parkovací poloha, která šetří další místo. Průmyslový vysavač váží 6,9 kg. Na výběr jsou 2 sací trubky s průměrem 0,5 mm a 35 mm, spárová hubice, autohubice, extra dlouhá spárová hubice, sací štětec s měkkými štětinami, sací štětec s tvrdými štětinami. Klíčové vlastnosti Víceúčelový vysavač s výkonem 1 000 W Patentovaná technika pro odnímání filtru a snadné čištění Má odnímatelnou rukojeť a ergonomické madlo Obsah nádoby má 20 litrů pro suché i mokré vysávání Má speciální nástavce pro úklid vozu Parametry Průtok vzduchu 75 l/sec Podtlak 220 mbar Objem nádoby na nečistoty 25 l Délka přívodního kabelu 6 m Max. výkon 1600 W ( 1100 W ) Jmenovitá světlost 35 mm Hlučnost 73 dB (A) Rozměry produktu 44,2 x 39,6 x 60,3 Hmotnost produktu 8,6 kg Hmotnost balení cca 10 kg Příslušenství Sací hadice 2,2m Plastové sací trubky 2 x 0,5m Mokro-suchá hubice Štěrbinová hubice Plochý filtr Štěrbinová hubice extra dlouhá Auto hubice Sací štětec s jemnou štětinou Sací štětec s tvrdou štětinou Papírový filtrační sáček Obsah balení Víceúčelový vysavač Kärcher WD 4 Car Sací hadice 2,2m Plastové sací trubky 2x0,5m Mokro-suchá hubice Štěrbinová hubice Plochý filtr Štěrbinová hubice extra dlouhá Auto hubice Sací štětec s jemnou štětinou Sací štětec s tvrdou štětinou Papírový filtrační sáček

Produkt je výrobek značky Kärcher ,distribuovaný s EAN kódem 4054278101828.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Kärcher, Domácí spotřebiče Kärcher, Vysavače Kärcher.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 10.1 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

16 999,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Víceúčelový vysavač Kärcher WD 4 Car a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kärcher a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kärcher najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Víceúčelový vysavač Kärcher WD 4 Car
Právě si prohlížíte...

2899,- Kč