Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Tyčový vysavač Concept Mighty VP4160, 2v1

Tyčový vysavač Concept Mighty VP4160, 2v1
Tyčový vysavač Concept Mighty VP4160, 2v1
Tyčový vysavač Concept Mighty VP4160, 2v1
Tyčový vysavač Concept Mighty VP4160, 2v1

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Tyčový vysavač Concept Mighty VP4160, 2v1 z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Tyčový vysavač Concept Mighty VP4160, 2v1 .

Detailní informace

Tyčový vysavač Concept Mighty VP4160 Praktické 2v1 Tyčový aku vysavač Mighty VP4160 vám pomůže s efektivním úklidem celé domácnosti. Je osazen velmi kvalitním a výkonným DC motorem, který má zásluhu na vysokém sacím výkonu. Jednoduše a rychle s ním vysajete jakékoliv podlahy a díky vyjímatelnému ručnímu vysavači také drobné nečistoty z čalounění, nábytku, zásuvek a jiných špatně přístupných míst. Vždy připraven Vysavač VP4160 je opatřen kvalitní Li-Ion baterií s kapacitou 2500 mAh, která nabízí komfortní vysávání bez kabelu. Na jedno nabití vyd...rží až 55 minut, takže máte dostatek času na úklid celé domácnosti. Li-Ion baterie se vyznačuje vysokým výkonem a dlouhou životností. Vysavač disponuje 2 rychlostmi vysávání: vysoká pro dosažení maximálního sacího výkonu a ECO pro běžné vysávání. Stálý sací výkon Vysavač VP4160 pracuje na principu cyklonového vysávání, takže prach a nečistoty jsou díky odstředivé síle odvedeny přímo do sběrné nádoby. Pokud se vám stane, že nechtěně vysajete např. kostičku z dětské stavebnice, snadno ji pak v nádobě naleznete. Hlavní předností cyklonového vysávání je stálý sací výkon a absence sáčků. Během úklidu nedochází k víření prachu a díky omyvatelnému EPA filtru 11 poskytuje vysokou míru filtrace. Specialista na koberce Vysavač je vybaven motorizovaným turbokartáčem, který si perfektně poradí se všemi typy koberců. Ocení ho především rodiny s domácími mazlíčky a malými dětmi. Díky vysoké sací síle dosáhnete dokonalého úklidu za kratší dobu, takže ušetříte čas i peníze. Údržba turbokartáče je velmi jednoduchá, stačí ho jednoduše rozebrat, vyčistit a zase složit. Nic mu neunikne Snažíte se mít perfektně uklizeno, ale přesto vám někdy unikne smítko v tmavém rohu? Díky 3 LED světlům, kterými je vysavač VP4160 osazen, vám už nic neunikne. Dokonale vám posvítí i na ta nejtemnější místa vaší domácnosti, takže budete mít pořád perfektně čisto. Velmi skladný Po ukončení práce nebo v případě vybití vysavač jednoduše postavte do nabíjecí stanice, kde se opět dobije a bude v plné síle připraven k úklidu. Plné dobití trvá pouhých 4-5 hodin. Díky sklopné rukojeti navíc zabere minimum místa.

Produkt je výrobek značky Concept ,distribuovaný s EAN kódem 8595631008768.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Concept, Domácí spotřebiče Concept, Vysavače Concept.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 629,- Kč
Detail

Americká lednice Concept LA6683ds

Velikost 1830 mm / Černá / Concept
24 659,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Tyčový vysavač Concept Mighty VP4160, 2v1 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tyčový vysavač Concept Mighty VP4160, 2v1
Právě si prohlížíte...

3999,- Kč