Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Tyčový vysavač AEG QX6-1-40OG / zelená

Tyčový vysavač AEG QX6-1-40OG / zelená
Tyčový vysavač AEG QX6-1-40OG / zelená
Tyčový vysavač AEG QX6-1-40OG / zelená
Tyčový vysavač AEG QX6-1-40OG / zelená

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Tyčový vysavač AEG QX6-1-40OG / zelená z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Tyčový vysavač AEG QX6-1-40OG / zelená .

Detailní informace

Tyčový vysavač AEG QX6-1-40OG / zelená Seznamte se s tyčovým vysavačem AEG QX6-1-40OG . Tento všestranný tyčový vysavač je vybaven axiální cyklónovou technologií, která poskytuje bezkonkurenční výkon, i když je nádoba na prach plná. Bezdrátový QX6 s přímým přístupem k ručnímu vysavači a příslušenství vám umožňuje rychle přepnout z čištění podlahy na těžko dostupná místa a během okamžiku zase zpět. Vlastnosti Ergonomický design pro všestranné pohodlné čištění. Tento vysavač je vybaven turbo hubicí. Dlouhá výdrž baterie až 45 ...minut vysávání s výkonnou 18V Li-ion baterií s vysokou hustotou. Tuto baterii lze navíc snadno vyměnit z ručního vysavače. Příslušenství ve vysavači je okamžitě na dosah a lze je rychle vyjmout a připevnit k ručnímu vysavači pro vysávání těžko dostupných míst. Obsahuje malý kartáč na prach a štěrbinový nástroj Vysavač lze snadno a rychle odložit díky šikovné samostojné parkovací funkci. Díky plně sklopnému slim designu se vysavač vejde pod nábytek s výškou od podlahy 135 mm. Všestranný a výkonný pro rychlé a důkladné čištění Ruční vysavač a příslušenství ve vysavači jsou okamžitě na dosah, takže je obzvláště snadné střídavě vysávat podlahu a jiné, obtížněji dostupné (vyšší) povrchy. Tento vysavač je vybaven turbo hubicí. Nekompromisní a dlouhotrvající čisticí výkon Cyklonová technologie zaručuje nekompromisní čisticí výkon, i když se nádoba na prach zaplní. Ergonomický design pro všestranné pohodlné čištění Díky nižšímu těžišti s motorovou jednotkou na spodní straně vysavače je vysavač lehčí v ruce a poskytuje tak pocit úklidu bez námahy. Dvojitá rukojeť ručního vysavače zaručuje vysávání dalších vyšších ploch bez námahy. 5-stupňový systém vzduchového filtru 5-stupňový systém vzduchového filtru s třídou filtru E10 odstraňuje až 99,99 % jemných prachových částic o velikosti > 1 µm pro optimální domácí prostředí s čistým vzduchem. Parametry Bezsáčkový vysavač Sběr kapacity nádrže: 0,3 l Hepa vzduchový filtr: Bez HEPA filtru Doba provozu při nejnižším nastavením výkonu: 45 minut Doba provozu při nejvyšším nastavením výkonu: 13 minut Barva: Zelená Úroveň hluku: 76 dB Dobíjecí: Ano Doba nabíjení: 4,5 h Typ napájení: Baterie Napětí: 18 V Typ stěrky: Turbo tryska Počet baterií: 1 Vypínač zapnuto-vypnuto: Ano Mokré vysávání: Ne Indikátor světla: Ano Montáž na stěnu: Ne Výškově nastavitelné: Ne Parkovací poloha: Ano Funkce mopu: Ne Integrovaný ruční vysavač: Ano Rozměry výrobku (Š x V x H): 14,0 x 110,5 x 25,5 cm Hmotnost výrobku: 9,86 kg Hmotnost balení: Cca 10,6 kg  Obsah balení Tyčový vysavač AEG QX6-1-40OG / zelená Příslušenství  

Produkt je výrobek značky Aeg ,distribuovaný s EAN kódem 7332543722044.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Aeg, Domácí spotřebiče Aeg, Vysavače Aeg.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 10.6 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tyčový vysavač AEG QX6-1-40OG / zelená a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Aeg a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Aeg najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tyčový vysavač AEG QX6-1-40OG / zelená
Právě si prohlížíte...

2799,- Kč