Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sencor SVC 0825WH - Tyčový vysavač

Sencor SVC 0825WH - Tyčový vysavač
Sencor SVC 0825WH - Tyčový vysavač
Sencor SVC 0825WH - Tyčový vysavač
Sencor SVC 0825WH - Tyčový vysavač

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sencor SVC 0825WH - Tyčový vysavač z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

Robotický vysavačZískejte tento produkt se slevou z obchodu Robotický vysavač a budete spokojení s dodaným Sencor SVC 0825WH - Tyčový vysavač .

Detailní informace

Tyčový vysavač Sencor SVC 0825WH
 
Bezdrátový tyčový vysavač all in one
Sada 2 nástavců pro úklid
2 baterie v balení pro úklid až 50 minut
Možnost mopování a vysátí vody
Plně vybaven příslušenstvím
Motor s výkonem 380 W
Kartáč na zvířecí chlupy
Hubice s LED osvětlením
Lehká konstrukce
Hlavice otočná o 180°
Připevnění na zeď nebo ve stojanu
Plně omyvatelný filtr
Představení tyčového vysavače Sencor SVC 0825WH
Tento čisticí systém typu all-in-one(vše v jednom) tyčového vys...avače Sencor SVC 0825WH je poháněný extra silným, nejmodernějším digitálním BLDC motorem o výkonu 380 W. Jde o sadu dvou vysavačů, které doplňuje početné příslušenství. Pro efektivní úklid jsou v balení rovnou 2 baterie s výkonem 2000 mAh, které vystačí až na 50 minut úklidu(2 x 25 minut). Prvním přístrojem je všestranný tyčový vysavač ERGO FLEX s nejrůznějšími nástavci, jaké si jen umíte představit. Druhým je pak revolučním pomocníkem při mytí podlah, který obstará každodenní vytírání. Když se na podlahu rozleje polévka nebo káva, není to vůbec žádný problém. Systém AQUA8 nepořádek prostě vysaje a uklidí. Majitelé domácích mazlíčků ocení motorizovaný kartáč na ruční jednotku Cat&Dog Mini, s nímž si hravě poradí s chlupy na čalouněném nábytku. Vysavač nabízí perfektní ovladatelnost a manévrovatelnost díky 180° otočné hlavici, nízké hmotnosti i lehké trubici. Vešekeré nečistoty jdou do nádobky na prach o objemu 0,5 l.
Tyčový vysavač Ergo Flex
Bezšňůrový tyčový vysavač s odnímatelnou ruční jednotkou - lehký, tichý a snadno ovladatelný vysavač nabízí rychlé a snadné řešení každodenního úklidu všech typů povrchů, včetně mokrého čištění tvrdých podlah pomocí rotačního kartáče. Extra lehká ERGO FLEX 90° skládací trubice pro jednoduché a ergonomické vysávání pod nízkým nábytkem. Další možností použití je odnímatelná ruční jednotka pro pohodlné odstraňování nečistot a prachu z nábytku, stolů nebo čištění automobilů.
Prach ani chlupy nemají šanci
Tyčový vysavač 4v1 Sencor SVC 0825WH disponuje hubicí s LED osvětlením. Snadno odhalí i ten nejjemnější prach a zjednodušuje vysávání tmavších míst. Odnímatelná ruční jednotka s motorizovaným kartáčem CAT&DOG MINI je dokonalým pomocníkem při odstraňování chlupů a důkladném čištění čalouněného nábytku či autosedaček. Rotační kartáč s nezávislým motorem zajišťuje vynikající výsledky na všech površích a zlepšuje vysávání nečistot z koberců.
Jednotka AQUA8 pro mokré vysávání
AQUA 8 je praktický multifunkční vysavač pro mokré vysávání a důkladné čištění tvrdých podlah. Vytírací válec se průběžně navlhčuje z nádoby na čistou vodu či z roztoku s detergentem na vytírání podlah; nečistoty se vysávají do nádoby na vodu použitou. Samočisticí motorizovaný rotační kartáč AQUA8 vyčistí tvrdé podlahy a osvěží koberce mechanickou silou 3 000 ot./min. 2nádobový čisticí systém - čistá voda v nádobě o objemu 0,4 l a použitá voda nebo tekuté nečistoty v druhé 0,4 l nádobě.
Všestranný kartáčový

Produkt je výrobek značky Sencor ,distribuovaný s EAN kódem 8590669289899.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Sencor, Domácí spotřebiče Sencor, Vysavače Sencor.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 579,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sencor SVC 0825WH - Tyčový vysavač a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sencor a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sencor najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sencor SVC 0825WH - Tyčový vysavač
Právě si prohlížíte...

11990,- Kč