Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sáčkový podlahový vysavač Gorenje G Force Pro / 700 W / VCEA22GPRBK / černá - 39% sleva

-39%
Sáčkový podlahový vysavač Gorenje G Force Pro / 700 W / VCEA22GPRBK / černá
Sáčkový podlahový vysavač Gorenje G Force Pro / 700 W / VCEA22GPRBK / černá
Sáčkový podlahový vysavač Gorenje G Force Pro / 700 W / VCEA22GPRBK / černá
Sáčkový podlahový vysavač Gorenje G Force Pro / 700 W / VCEA22GPRBK / černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sáčkový podlahový vysavač Gorenje G Force Pro / 700 W / VCEA22GPRBK / černá z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Sáčkový podlahový vysavač Gorenje G Force Pro / 700 W / VCEA22GPRBK / černá .

Zlevněné zboží

Sáčkový podlahový vysavač Gorenje G Force Pro / 700 W / VCEA22GPRBK / černá Sáčkový vysavač s příkonem 700 W, sacím výkonem 188 W a průtokem vzduchu 27,2 L/s zaručí vynikající výsledky vysávání a čistý vyfukovaný vzduch. Inovativní hubice XpandZone efektivně sbírá prach z koberců i tvrdých podlah. Omyvatelný HEPA filtr zachytí všechny jemné částice ze vzduchu včetně pylů a roztočů. Příjemný je jeho tichý chod s extrémně nízkou hlučností 64 dB, který není hlučnější, než t...išší rozhovor. Akční rádius 12 metrů nabízí velký manévrovací prostor. Ochrana proti přehřátí chrání motor vysavače. Robustní nárazník ActiveBumper v přední části a po bocích vysavače bude chránit tělo vysavače i okolní nábytek před poškozením.  Snadná manipulace Pohodlný úchop zajistí pogumovaná rukojeť a 3 pogumovaná kolečka budou šetrná k vašim podlahám. Výkon vysavače pohodlně nastavíte pomocí dotykového ovládání TouchControl. Praktická je parkovací poloha a možnost uskladnění ve vertikální i horizontální pozici. Samozřejmostí je navíjecí kabel a nechybí indikace plnosti prachového sáčku. Dotykové ovládání TouchControl Pro dokonalý výkon je řada vysavačů G Force PRO vybavena osvětleným citlivým LED displejem TouchControl. 5 přednastavených programů umožní vybrat optimální vysávání podle vašich potřeb a vysávaných povrchů. Výbava vysavače  Sáčkový podlahový vysavač je vybaven hliníkovou teleskopickou trubicí a hubicí XpandZone s přepínáním pro koberce nebo tvrdé podlahy. Zdvojený kanál sání je proveden ve tvaru X, který zvětší prostor zachycující nečistoty pro efektivnější vysávání a úsporu času. Integrované příslušenství se třemi nástavci umožní větší variabilitu při úklidu. Filtrace, která zatočí i s roztoči  Hepa filtrace ze vzduchu zachytí až 99,95 % částic, a to i pyl a roztoče. To ocení hlavně alergici a astmatici. Vzduch, který je nasáván do vysavače, je tlačen přes Hepa filtr, kde zůstanou částice prachu, pylu i roztoči zachyceni ve filtračních vláknech. Pro sběr prachu se využívá papírový prachový sáček o objemu 3 litry.  Parametry Délka kabelu 10 m Provedení trubice hliníková teleskopická Zdroj energie síťový 230 V Přívodní kabel automatické navinutí Napájení vysavače 230 V Akční rádius / dosah 12 m Rozměry produktu (Š x V x H) 43,3 x 27,7 x 31,5 cm Hmotnost produktu 5,3 kg Rozměry balení (Š x V x H) 57,5 x 32,5 x 32,5 cm Hmotnost balení cca 8,8 kg Obsah balení Sáčkový podlahový vysavač Gorenje G Force Pro / 700 W / VCEA22GPRBK / černá

Produkt je výrobek značky Gorenje ,distribuovaný s EAN kódem 3838782142529.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Gorenje, Domácí spotřebiče Gorenje, Vysavače Gorenje.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 8.8 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 649,- Kč
Detail
21 239,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sáčkový podlahový vysavač Gorenje G Force Pro / 700 W / VCEA22GPRBK / černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gorenje a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gorenje najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sáčkový podlahový vysavač Gorenje G Force Pro / 700 W / VCEA22GPRBK / černá
Právě si prohlížíte... - 39% sleva

2299,- Kč