Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ruční akumulátorový vysavač ETA Verto Li-ion 3442 90000 / bílá / fialová

Ruční akumulátorový vysavač ETA Verto Li-ion 3442 90000 / bílá / fialová
Ruční akumulátorový vysavač ETA Verto Li-ion 3442 90000 / bílá / fialová
Ruční akumulátorový vysavač ETA Verto Li-ion 3442 90000 / bílá / fialová
Ruční akumulátorový vysavač ETA Verto Li-ion 3442 90000 / bílá / fialová

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ruční akumulátorový vysavač ETA Verto Li-ion 3442 90000 / bílá / fialová z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Ruční akumulátorový vysavač ETA Verto Li-ion 3442 90000 / bílá / fialová .

Detailní informace

Ruční akumulátorový vysavač ETA Verto Li-ion 3442 90000 / bílá / fialová Hledáte spolehlivého pomocníka pro dokonalý úklid drobných nečistot na podlahách, kobercích i čalouněném nábytku? Jistě vás zaujme ruční vysavač ETA Verto Li-ion 3442 90000, kterého nezaskočí drobky, chlupy, loužičky ani těžce přístupná místa. Čistý domov Díky kvalitnímu 10,8V Li-ion akumulátoru vám tento ruční vysavač dopřeje až 15 minut kvalitního cyklónového vysávání 3. generace. To vás překvapí svou efektivitou a rychlo...stí, se kterou nečistoty zmizí v útrobách vysavače. O účinnou filtraci se pak postará kvalitní HEPA filtr. Jednoduchou manipulaci zajišťuje ergonomická rukojeť, malé rozměry a nízká hmotnost. Vysavač je vhodný na suchý i mokrý úklid. Prach a drobky pohltí stejně dobře jako loužičku vody nebo rozlité mléko. Obojí putuje do nádobky, která pojme až 500 ml prachu nebo 120 ml tekutin. Balení kromě ručního vysavače obsahuje také štěrbinovou hubici pro vysávání v těžko přístupných místech a kartáček šetrný k textiliím a čalouněnému nábytku. Přiložená gumová stěrka pak usnadní úklid rozlitých loužiček. Nechybí ani nástěnný držák, ve kterém se vysavač zároveň nabíjí. Nabíjení trvá přibližně 5 hodin a je doprovázeno světelnou signalizací. Vlastnosti Kvalitní 10,8V Li-ion akumulátor zajistí 15 minut vysávání Kvalitní HEPA filtr pro účinnou filtraci Ergonomická rukojeť pro snadnou manipulaci Možnost suchého i mokrého vysávání Suché i mokré vysávání Vysavač si poradí se suchým i mokrým vysáváním. Prach a drobky pohltí stejně dobře jako loužičku vody nebo rozlité mléko. Obojí putuje do nádobky, která pojme až 500 ml prachu nebo 120 ml tekutin. Příslušenství Štěrbinová hubice je vhodná pro vysávání v těžko přístupných místech. Kartáček je šetrný k textiliím a čalouněnému nábytku. Přiložená gumová stěrka pak usnadní úklid rozlitých loužiček. Kvalitní vysávání Vysavač disponuje kvalitním 10,8V Li-ion akumulátorem, který nabízí až 15 minut nepřetržitého vysávání. HEPA filtr se postará o účinnou filtraci všech nečistot. Parametry Optimální výdrž akumulátoru až 15 minut Moderní a elegantní design Vhodný na suché i mokré vysávání 3. generace cyklónového vysávání Dobíjení přes síťový adaptér Doba nabíjení cca 5 hod Transparentní nádoba na prach s objemem 500 ml prachu / 120 ml tekutin Kvalitní HEPA filtr Ergonomicky tvarovaná rukojeť pro pohodlné používání Světelná signalizace nabíjení Malé rozměry umožňují snadné skladování Velmi lehký pro pohodlnou manipulaci Jednoduché a komfortní ovládání Rozměry výrobku (Š x V x H) 16 x 43 x 14,5 cm Hmotnost výrobku 1,5 kg Hmotnost balení cca 2 kg Obsah balení Ruční akumulátorový vysavač ETA Verto Li-ion 3442 90000 / bílá / fialová Štěrbinová hubice Kartáček s jemnými štětinkami  Gumový nástavec na vodu (stěrka) Nástěnný držák pro nabíjení a praktické uskladnění vysavače

Produkt je výrobek značky Eta ,distribuovaný s EAN kódem 8590393303489.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Eta, Domácí spotřebiče Eta, Vysavače Eta.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 2 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ruční akumulátorový vysavač ETA Verto Li-ion 3442 90000 / bílá / fialová a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Eta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Eta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ruční akumulátorový vysavač ETA Verto Li-ion 3442 90000 / bílá / fialová
Právě si prohlížíte...

899,- Kč