Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Robotický vysavač iRobot Roomba 694

Robotický vysavač iRobot Roomba 694
Robotický vysavač iRobot Roomba 694
Robotický vysavač iRobot Roomba 694
Robotický vysavač iRobot Roomba 694

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Robotický vysavač iRobot Roomba 694 z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Robotický vysavač iRobot Roomba 694 .

Detailní informace

Robotický vysavač iRobot Roomba 694 Perfektní navigace iAdapt, nepřekonatelný třístupňový čisticí systém, akustická detekce nečistot a mobilní aplikace iRobot HOME v českém jazyce pro ještě větší pohodlí. Ovládejte Roombu 694 kdykoliv a odkudkoliv! Roombě 694 lze nastavit úklid na jakýkoliv den i čas v týdnu. Přenechte úklid robotickému pomocníkovi a věnujte čas důležitějším věcem! Třístupňový čisticí systém Robot se postará o vaše čisté podlahy ve třech stupních. S bočním kartáčkem dokáže efektivně čistit i místa okolo nábytku, podél stěn, roh...y místností a jiná těžko dostupná místa, zatímco dva proti sobě rotující kartáče velmi efektivně sbírají prach i velké nečistoty z podlahy. Na tvrdých podlahách kartáče ženou nečistoty přímo do sběrného koše. Při úklidu koberců nejdříve dochází k vykartáčování nečistot z vlákna koberce štětinovým kartáčem, následně je gumový kartáč žene do sběrného koše. Vysávání jemného prachu zajišťuje výkonný sací motor. Filtraci vzduchu zajišťuje filtr AeroVac Smart technologie s mobilní aplikací iRobot HOME S mobilní aplikací iRobot HOME ve vašem chytrém telefonu nebo tabletu můžete robota ovládat, i když zrovna nejste doma. Stačí stisknout tlačítko CLEAN. Aplikace iRobot HOME v českém jazyce vám nabízí celou řadu dalších užitečných funkcí a důležitých informací jako j funkce plánování úklidu na konkrétní hodinu. Také sleduje vaše uklízecí návyky a přizpůsobuje se jim a nabízí i typy jako například upozornění na blížící se pylovou sezónu. Spolupracuje také s Google asistentem nebo Alexou. Perfektní orientace Roomba je vybavena systémem Dirt Detect, který pomocí akustických senzorů detekuje nadměrně znečištěná místa, kterým se Roomba intenzivně věnuje. Před nehodami ho potom ochrání nárazník se zpomaleným dotykem. Dokáže rozeznat zdánlivé překážky jako přehoz přes postel či závěsy a uklidit tak efektivně i pod postelí či právě kolem záclon a závěsů. Díky funkci Cliff Detect vám také nespadne ze schodů. Skvělý pohyb v prostoru Díky nízké výšce se Roomba 694 dostane bez potíží i pod nábytek. Poradí si také s překážkami jako prahy nebo hrany koberců a automaticky se přizpůsobí podlaze, ať už přejede na koberec či parkety. A až skončí, poslušně se vrátí do dokovací stanice. Je to vaše vysávání bez starostí.

Produkt je výrobek značky Irobot ,distribuovaný s EAN kódem 5060629983929.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Irobot, Domácí spotřebiče Irobot, Vysavače Irobot.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Robotický vysavač iRobot Roomba 694 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Irobot a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Irobot najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Robotický vysavač iRobot Roomba 694
Právě si prohlížíte...

4699,- Kč