Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Roborock Q7 Max - black - Zánovní - Robotický vysavač a mop 2v1

Roborock Q7 Max - black - Zánovní - Robotický vysavač a mop 2v1
Roborock Q7 Max - black - Zánovní - Robotický vysavač a mop 2v1
Roborock Q7 Max - black - Zánovní - Robotický vysavač a mop 2v1
Roborock Q7 Max - black - Zánovní - Robotický vysavač a mop 2v1

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Roborock Q7 Max - black - Zánovní - Robotický vysavač a mop 2v1 z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

Robotický vysavačZískejte tento produkt se slevou z obchodu Robotický vysavač a budete spokojení s dodaným Roborock Q7 Max - black - Zánovní - Robotický vysavač a mop 2v1 .

Detailní informace

Robotický vysavač Roborock Q7 Max - black - Zánovní
Ovladatelný přes telefon - aplikace v anglickém jazyce
Laserová navigace LiDAR PreciSense
Funkce mopu a vysavače
Sací tlak až 4200 Pa
Uložení více map
Nastavení intenzity mopování
Dětský zámek proti spuštění
Automaticky se dobije a pokračuje v úklidu od místa, kde přestal
Vysokokapacitní 5200 mAh Li-ion baterie
Přesná laserová navigace
Maximální plocha vysávání až 300 m²
Možnost nastavení úklidových zón a pojmenování místností
Vi...deopředstavení robotického vysavače Roborock Q7 Max - black
Představení robotického vysavače Roborock Q7 Max - black
Roborock Q7 Max je robotický vysavač s laserovou navigací, který nejen vysává, ale také mopuje. S kvalitní 5200 mAh Li-ion baterií dokáže vysavač pokrýt plochu o rozměrech až 300 m². Díky výkonnému a zároveň tichému motoru se sacím výkonem až 4200 Pa posbírá drtivou většinu nečistot z Vašich podlah i koberců. Výstupní HEPA filtr zachytí i jemné částečky prachu a alergeny. Roborock Q7 Max Vám nabídne užitečný plánovač úklid, díky kterému si můžete zvolit den a čas, kdy bude robot vaše podlahy uklízet. Po dokončení úklidu sám vyhledá nabíjecí základnu a začne se nabíjet. Prostřednictvím aplikace Roborock můžete ovládat průběh čištění, používat ji jako dálkové ovládání a časový spínač, případně nastavit zakázané zóny úklidu a pojmenovat místnosti.
Vylepšený hlavní kartáč
Nový celopryžový hlavní kartáč je odolnější, lépe odvádí nečistoty a ztěžuje zamotávání vlasů. Navíc se hlavní kartáč přizpůsobuje pohybům robotického vysavače, udržuje se tak co nejvíce blízko země a podle potřeby jej zvedá nebo spouští. Dalo by se to přirovnat například k fungování systému odpružení kol automobilu.
Vysává a vytírá zároveň
Dopřejte svým podlahám lesk a hygienickou čistotu. Stačí jen spustit vysávání, doplnit vodu do 2v1 zásobníku, který obsahuje 350 ml nádobku na vodu a 470 ml nádobku na prach a Roborock Q7 Max už sám efektivně zastane všechnu mokrou i suchou práci. Při plném nabití obstará až 3 hodiny hloubkového čištění na 300 m².
Laserová navigace
Roborock Q7 Max bezpochyby poskytuje optimální výkon při každém čištění. To by nebylo možné bez přesné laserové navigační technologie LiDAR, která vytváří přesné mapy domu nebo prostor a identifikuje místnosti až ve 4 různých patrech.
Prostřednictvím mobilní aplikace Roborock můžete tyto mapy navštívit a sledovat přesnou trasu a vědět, kde vysával a kde vytíral; stanovit zakázané oblasti a virtuální zdi pro omezení přístupu na určitá místa, nastavit plány a rutiny úklidu atd.
Vidí i ve tmě
Nejenže se skládá z jedné z nejlepších kamer, které najdete, ale také má vysoce kvalitní infračervený systém, který vám umožní vidět ve tmě a využívat všechny její vlastnosti ve dne i v noci. Svůj domov můžete uklízet rychle a efektivně kdykoli, ve dne i v noci.
Víceúrovňové mapování
Nejpřizpůsobivější. To Roborock Q7 Max vystihuje nejvíce. Díky svému systému víceúrovňového mapování rozpozná různá patra vašeho domu, aby se mohl

Produkt je výrobek značky Roborock.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Roborock, Domácí spotřebiče Roborock, Vysavače Roborock.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Roborock Q7 Max - black - Zánovní - Robotický vysavač a mop 2v1 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Roborock a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Roborock najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Roborock Q7 Max - black - Zánovní - Robotický vysavač a mop 2v1
Právě si prohlížíte...

8712,- Kč