Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Niceboy ION Charles i8 black - Robotický vysavač a mop 2v1

Niceboy ION Charles i8 black - Robotický vysavač a mop 2v1
Niceboy ION Charles i8 black - Robotický vysavač a mop 2v1
Niceboy ION Charles i8 black - Robotický vysavač a mop 2v1
Niceboy ION Charles i8 black - Robotický vysavač a mop 2v1

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Niceboy ION Charles i8 black - Robotický vysavač a mop 2v1 z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

Robotický vysavačZískejte tento produkt se slevou z obchodu Robotický vysavač a budete spokojení s dodaným Niceboy ION Charles i8 black - Robotický vysavač a mop 2v1 .

Detailní informace

 
Robotický vysavač Niceboy ION Charles i8 - Black
Robotický vysavač a mop 2v1
Red SENSE - infračervené senzory
Ovladatelný přes telefon
Navigační systém NaviGATE
Optical Flow - rozpoznání znečištění
Výdrž až 120 min
Automaticky se dobije a pokračuje v úklidu od místa, kde přestal
Vysokokapacitní 2 600 mAh Li-ion baterie
Představení robotického vysavače Niceboy ION Charles i8 - Black
Robotický vysavač Niceboy ION Charles i8 v sobě kombinuje nejen účinný vysavač, ale zároveň i mop s intelige...ntním dávkováním vody AQUA Direct. S mobilní aplikací Niceboy ION vyřídíte úklid během vteřiny ze svého mobilního telefonu. Vysavač využívá inteligentní technologii Optical Flow pro rozpoznání znečištění, navigační systém NaviGATE pro stoprocentní pokrytí uklízené plochy a s technologií Red SENSE se vyhne kolizím a pádům. Kapacita baterie vydrží na 120 minut úklidu a robot se sám přijede dobít do nabíjecí stanice.
Dokonale vysaje a vytře podlahu
Niceboy ION Charles i8 nabídne vysoký stupeň čistoty pro váš domov. S funkcí mopování a duální nádobou pro prach i vodu vám podlahu nejen vysaje, ale rovnou i vytře. Inteligentní mopovací systém AQUA Direct rozezná stupeň znečištění a dávkuje množství vody dle potřeby. Dokáže si tak poradit i se zaschlými skvrnami a velkou nečistotou. S velkým objemem duální nádoby dokáže Niceboy ION Charles i8 uklidit i velké plochy bez nutnosti vaší asistence.
Úklid vyřídíte ze svého mobilního telefonu
S mobilní aplikací Niceboy ION máte všechny své ION chytré spotřebiče pod palcem. Pomocí vícejazyčné aplikace Niceboy ION (včetně češtiny a slovenštiny) si snadno naplánujete úklid kdykoliv a odkudkoliv budete potřebovat. Vyšlete svého Charlese i8 vysát nebo vytřít na dálku, nastavte si u něj vlastní harmonogram uklízení ve vámi určené časy, to vše včetně podrobných statistik o průběhu vysávání.
Inteligentní rozpoznání znečištění a podlahy s Optical Flow
Zapněte vysavač Charles i8 a pusťte úklid z hlavy. Vysavač je totiž osazen pokročilou technologií Optical Flow. S ní sám dokáže analyzovat vysávaný povrch i stupeň znečištění a přizpůsobit výkon. Jeho ultracitlivé senzory skenují podlahu a znečištěné místo neopustí, dokud není dokonale uklizená.
Uklidí i nepořádek po domácích mazlíčcích
Niceboy ION Charles i8 potěší všechny majitele domácích mazlíčků. Speciální design centrálního spirálového kartáče Animal Brush totiž v sobě kombinuje jak štětiny pro odstranění nečistot z koberců, tak gumové lamely pro vyčištění tvrdých podlah. Boční kartáček s centrálním kartáčem Animal Brush tak efektivně extrahuje nečistoty ze všech typů podlah. Pohodlně si tak poradí s chuchvalci zvířecích chlupů, stopami a dalšími důvěrně známými nečistotami.
Se systémem NaviGATE nevynechá ani milimetr
Maximálně efektivní a bezchybný úklid zajistí pokročilý navigační systém NaviGATE. Gyroskopické senzory zmapují uklízený prostor, pomocí dynamických algoritmů vyhodnotí ION Charles i8 uklizenou plochu a naplánuje svou trasu tak, aby

Produkt je výrobek značky Niceboy ,distribuovaný s EAN kódem 8594182426670.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Niceboy, Domácí spotřebiče Niceboy, Vysavače Niceboy.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 629,- Kč
Detail
1 709,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Niceboy ION Charles i8 black - Robotický vysavač a mop 2v1 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Niceboy a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Niceboy najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Niceboy ION Charles i8 black - Robotický vysavač a mop 2v1
Právě si prohlížíte...

7999,- Kč