Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kärcher - Víceúčelový vysavač KWD 6 P S

Kärcher - Víceúčelový vysavač KWD 6 P S
Kärcher - Víceúčelový vysavač KWD 6 P S
Kärcher - Víceúčelový vysavač KWD 6 P S
Kärcher - Víceúčelový vysavač KWD 6 P S

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kärcher - Víceúčelový vysavač KWD 6 P S z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

KarcherZískejte tento produkt se slevou z obchodu Karcher a budete spokojení s dodaným Kärcher - Víceúčelový vysavač KWD 6 P S .

Detailní informace

Černá hlava zařízení ukrývá extrémně vysoký sací a energeticky účinný vysavač na mokré a suché vysávání se spotřebou 1300 W: KWD 6 P S V-30/8/22/T je vybaven 30litrovou nádobou z nerezové oceli, trubkami z nerezové oceli, 8 metrů dlouhým kabelem a 2,2 metru dlouhou sací hadici. Vypouštěcí otvor lze použít k pohodlnému vypuštění vysátých tekutin. Elektrické nářadí, jako jsou pily nebo brusky, lze připojit prostřednictvím integrované elektrické zásuvky s automatickým vypínačem. Vzniklé nečistoty se ihned odstraní odsáváním. Otočný přepínač umožňu...je uživateli upravit sací výkon tak, aby vyhovoval jeho potřebám. Plochý skládaný filtr lze vyjmout otevřením filtračního boxu, aniž by musel přijít do kontaktu s jakýmikoli nečistotami. A co víc, filtr lze účinně vyčistit pomocí tlačítka čištění filtru, čímž se snadno obnoví plný sací výkon. Funkce ofukování je užitečná zejména při čištění jemných předmětů. Odnímatelná rukojeť s elektrostatickou ochranou umožňuje připojení příslušenství přímo na sací hadici. Mezi další výhody patří skutečnost, že sací hadici lze kompaktně uložit zavěšením na obě strany hlavy zařízení a také parkovací polohu pro podlahovou hubici.

Produkt je výrobek značky Kärcher ,distribuovaný s EAN kódem 4054278923482.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Kärcher, Domácí spotřebiče Kärcher, Vysavače Kärcher.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kärcher - Víceúčelový vysavač KWD 6 P S a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kärcher a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kärcher najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kärcher - Víceúčelový vysavač KWD 6 P S
Právě si prohlížíte...

6990,- Kč