Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Hoover HF920H 011 - Tyčový vysavač

Hoover HF920H 011 - Tyčový vysavač
Hoover HF920H 011 - Tyčový vysavač
Hoover HF920H 011 - Tyčový vysavač
Hoover HF920H 011 - Tyčový vysavač

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Hoover HF920H 011 - Tyčový vysavač z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

Robotický vysavačZískejte tento produkt se slevou z obchodu Robotický vysavač a budete spokojení s dodaným Hoover HF920H 011 - Tyčový vysavač .

Detailní informace

Tyčový vysavač Hoover HF920H 011
Tyčový a ruční bezsáčkový vysavač
Ultralehký – velmi nízká váha usnadňuje manipulaci
LED světlo na hubici
Technologie ANTI-TWIST
Snadno vyjímatelný kartáč
Vyjímatelná baterie s LED ukazatelem a možností nabíjení kdekoliv
Snadné vysypávání nádoby
Všechny typy povrchů
Baterie Li-Ion
Nastavení výkonu tlačítkem na rukojeti nebo nepřetržitý provoz
Představení vysavače Hoover HF920H 011
Akumulátorový tyčový vysavač Hoover HF9 je navržen tak, aby poskytoval pů...sobivý výkon při vysávání prachu a nečistot na všech površích v celé vaší domácnosti. Optimální doba 30 minut provozu, ve standardním režimu s hlavní motorizovanou hubicí s jednou baterií, plně postačí pro úklid domácnosti o velikosti až 100 m2. Hubice je vybavena naší novou technologií ANTI-TWIST, která radikálně snižuje namotávání vlasů na kartáč a zajišťuje bezproblémovou a rychlou údržbu.
Pokrytí od podlahy po stropy
Multifunkční úklid od podlahy po strop díky systému vše v jednom, který zahrnuje tyčový a ruční vysavač, prachový kartáč a štěrbinovou trubici pro úklid bez omezení.
Pruhové LED osvětlení hubice
HF9 je vybaven dvěma předními LED pruhy na hubici. Toto dvojité LED osvětlení umožňuje během úklidu jasně vidět nečistoty v tmavých oblastech. Unikátní studené osvětlení odhalí prach, který by při běžném osvětlení zůstal skrytý. Boční měkké nárazníky na hlavní motorizované hubici zajistí ochranu nábytku při manipulaci v jeho blízkosti.
Technologie anti-twist
Hoover HF9 zaručuje snadnou, bezproblémovou a rychlou údržbu hubice. Nově integrovaný hřeben zabraňuje omotávání vlasů a nečistot kolem lišty kartáče, tedy hlavní údržba probíhá přímo během úklidu! Praktický průhledný horní kryt umožňuje snadný přístup ke kartáči a jeho rychlé vyjmutí bez nutnosti obracet hubici. Hybridní kartáčová lišta vyrobená ze směsi měkkých a tvrdých štětin nabízí bezchybný výsledek úklidu na jakémkoliv druhu povrchu.
Rychlé nabíjení
HF9 je vybaven vyjímatelnou lithium-iontovou baterií, kterou lze nabíjet přímo ve vysavači nebo samostatně. Výkonná 4000 mAh baterie dokáže dosáhnout 100 % nabití již za 3,5 hodiny. LED displej navíc nabízí informaci o procentuálním nabití vaší baterie tak, jak jste zvyklí u svého mobilního telefonu.
Intuitivní LED displej
Tyčový vysavač Hoover HF9 je vybaven prémiovým a intuitivním LED displejem, abyste měli vše, co potřebujete, na dosah ruky. Zvolte režim dle vašich potřeb: tlačítkem zapnout / vypnout aktivujete přístroj ve standardním režimu, dále můžete volbou povrchu určit rychlost otáčení kartáče, či zvolit Turbo režim (12 min, respektive 24 minut s použitím druhé baterie) pro plný výkon při náročném vysávání. Ať zvolíte jakýkoliv režim, displej bude v každém z nich zobrazovat zbývající čas úklidu. Samozřejmostí je indikátor stavu baterie či údržby předmotorového filtru. Displej navíc nabízí informaci o procentuálním nabití vašeho přístroje, podobně, jak jste zvyklí u svého mobilního telefonu.
Aplikace hOn
Pomocí aplikace hOn

Produkt je výrobek značky Hoover ,distribuovaný s EAN kódem 8059019057125.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Hoover, Domácí spotřebiče Hoover, Vysavače Hoover.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 489,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Hoover HF920H 011 - Tyčový vysavač a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hoover a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hoover najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hoover HF920H 011 - Tyčový vysavač
Právě si prohlížíte...

12889,- Kč