Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Hoover HF522STHE011 - Tyčový vysavač

Hoover HF522STHE011 - Tyčový vysavač
Hoover HF522STHE011 - Tyčový vysavač
Hoover HF522STHE011 - Tyčový vysavač
Hoover HF522STHE011 - Tyčový vysavač

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Hoover HF522STHE011 - Tyčový vysavač z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

Robotický vysavačZískejte tento produkt se slevou z obchodu Robotický vysavač a budete spokojení s dodaným Hoover HF522STHE011 - Tyčový vysavač .

Detailní informace

Tyčový vysavač Hoover HF522STHE011
Tyčový a ruční bezsáčkový vysavač
Ultralehký – velmi nízká váha usnadňuje manipulaci
LED světlo na hubici
Snadno vyjímatelný kartáč
Vyjímatelná baterie s LED ukazatelem a možností nabíjení kdekoliv
Snadné vysypávání nádoby
Všechny typy povrchů
Baterie Li-Ion
Nastavení výkonu tlačítkem na rukojeti nebo nepřetržitý provoz
Představení vysavače Hoover HF522STHE011
Nový Hoover HF500 je kompaktní tyčový akumulátorový vysavač navržený tak, aby poskytoval působivý... výkon při vysávání prachu a nečistot na všech površích. Motorizovaná hubice s integrovaným hřebenem zabraňuje namotávání vlasů na kartáč. Údržba kartáče tak probíhá při samotném úklidu! Ve složeném stavu je pouze 69 cm vysoký, takže jej lze prakticky uložit kamkoli chcete.
Rychlá kontrola
Vysavač je pod rukojetí vybaven dvěma LED indikátory, které ukazují stav baterie a stav nutné údržby vysavače. Levá LED dioda zobrazuje stav nabití baterie během vysávání i nabíjení. Pravá LED dioda ukazuje, kdy je nutná údržba filtru.
Účinný na každém povrchu
Už vás nebaví měnit kartáč pro každý jiný povrch? Jedinečný hybridní kartáč, vybavený kombinací měkkých a tvrdých štětin, umožňuje dokonalé čištění všech druhů povrchů: tvrdých podlah, jemných povrchů a koberců.
Praktická parkovací pozice
Potřebujete pauzu? Žádný problém! Díky parkovací pozici Quick Park&Go můžete mezi jednotlivými úklidy nechat vysavač samostatně stát. Když je vysavač v provozu a obsluhován, můžete jej dočasně zaparkovat ve svislé poloze na tvrdých podlahách. Pokud je však vysavač ponechán bez dozoru, musí být uložen do nástěnného držáku.
Působivý výkon
Nový bezkartáčový impulsní motor byl vyvinutý tak, aby poskytoval konzistentní a silný výkon. Motor s otáčkami až 100 000 za minutu poskytuje 75 AW sacího výkonu pro efektivní zachycování prachu a nečistot na všech typech povrchů.
Perfektní viditelnost
Přední kompaktní LED osvětlení na hlavní motorizované hubic umožňuje během úklidu jasně vidět nečistoty v tmavých oblastech. Unikátní pruhové osvětlení po celé šířce hubice je natolik účinné, že můžete vysávat i po tmě. Boční měkké nárazníky navíc zajišťují ochranu nábytku při vysávání.
Připraven k použití
HF500 je vybaven integrovaným prachovým a nábytkovým kartáčem 2v1 a integrovanou štěrbinovou hubicí, které lze snadno nasadit jak na ruční jednotku vysavače, tak na trubici pro úklid nad podlahou. Prachový kartáč je ideální pro tvrdé a delikátní povrchy jako jsou police, klávesnice či rámy obrazů, nábytkový kartáč snadno vyčistí čalounění a látkové povrchy. Integrovaná štěrbinová hubice je připravena k použití v úzkých a těžko dostupných místech.
Snadná údržba
Bezproblémový úklid bez ztráty času. Motorizovaná hubice s integrovaným hřebenem zabraňuje namotávání vlasů kolem kartáče. Hlavní údržba tedy probíhá přímo během úklidu! Díky praktickému průhlednému hornímu krytu již není třeba otáčet hubici dnem vzhůru. Umožňuje vám snadný

Produkt je výrobek značky Hoover ,distribuovaný s EAN kódem 8059019049878.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Hoover, Domácí spotřebiče Hoover, Vysavače Hoover.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Hoover HF522STHE011 - Tyčový vysavač a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hoover a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hoover najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hoover HF522STHE011 - Tyčový vysavač
Právě si prohlížíte...

7989,- Kč