Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Electrolux EEG43WR POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ

Electrolux EEG43WR POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ
Electrolux EEG43WR POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ
Electrolux EEG43WR POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ
Electrolux EEG43WR POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Electrolux EEG43WR POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Electrolux EEG43WR POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ .

Detailní informace

Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek byl použit.Pohodlné vysáváníSáčkový vysavač Electrolux EEG43WR podává skvělý výkon za každé situace a stane se tak vašim oblíbeným pomocníkem v domácnosti. Nabízí nízký příkon 650 W s vysokým sacím výkonem. Moderní design v červené barvě nabízí plno praktických detailů. Dostatečně dlouhá 5m napájecí šňůra, zajišťuje akční rádius 7,5 m. Při maximálním výkonu dosahuje hlučnost 80 dB. Skvělý pomocník Zajisté oceníte indikátor plného prachového sáčků, mechanicky regulovatelný výkon a kompaktní tvar, kter...ý poskytuje svižný a plynulý pohyb. Měkká kolečka snižují hluk a chrání povrch podlahy před nechtěným poškrábáním. Vysavač je energeticky méně náročný a řadí se do skupiny spotřebičů s energetickou třídou A. Hygienický filtr 12 Vysavač je vybaven účinným omyvatelným Hygiene filtrem 12, který spolehlivě zachycuje jemné částečky prachu. Spolu s motorovým filtrem dochází k dvojité filtraci a je tak zajištěno vrácení téměř čistého vzduchu do místnosti. Vysavač se může pochlubit třídou A zpětných emisí prachu. Praktické příslušenství Součástí vysavače je řada praktických nástavců, které vám pomůžou docílit toho nejlepšího výsledku. Electrolux EEG43WR disponuje hubicí DustPro, která zajišťuje efektivní hloubkové čištění, hubicí na tvrdé podlahy a mini turbokartáčem. Dále je vysavač vybaven integrovaným příslušenstvím, které se skládá z štěrbinové hubice, kartáče a hubice na čalounění. Specifikace: Příkon: 650 W Energetická třída: A Hlučnost: 80 dB Akční rádius: 7,5 m Omyvatelný hygienický filtr 12 Indikátor plného prachového sáčku Integrované příslušenství – štěrbinová hubice, hubice na čalounění + kartáček

Produkt je výrobek značky Electrolux ,distribuovaný s EAN kódem 2001003127822.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Electrolux, Domácí spotřebiče Electrolux, Vysavače Electrolux.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

4 389,- Kč
Detail
2 969,- Kč
Detail
3 999,- Kč
Detail

Indukční sporák Electrolux LKI564201K

Velikost 858 mm / Černá / Electrolux
15 290,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Electrolux EEG43WR POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Electrolux a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Electrolux najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Electrolux EEG43WR POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ
Právě si prohlížíte...

2018,- Kč