Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Dreame D9 - white - Použitý - Robotický vysavač a mop 2v1

Dreame D9 - white - Použitý - Robotický vysavač a mop 2v1
Dreame D9 - white - Použitý - Robotický vysavač a mop 2v1
Dreame D9 - white - Použitý - Robotický vysavač a mop 2v1
Dreame D9 - white - Použitý - Robotický vysavač a mop 2v1

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Dreame D9 - white - Použitý - Robotický vysavač a mop 2v1 z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

Robotický vysavačZískejte tento produkt se slevou z obchodu Robotický vysavač a budete spokojení s dodaným Dreame D9 - white - Použitý - Robotický vysavač a mop 2v1 .

Detailní informace

Robotický vysavač Dreame D9 - white - Použitý
Ovladatelný přes telefon - aplikace v anglickém jazyce
Funkce mopu
Sací tlak až 3000 Pa
Vysavač s hlučností 64 dB
HEPA filtr (součást balení)
13 senzorů, které zajišťují navigaci v prostoru
Algoritmus simultánní lokalizace a mapování (SLAM)
Nádržka na vodu s účinnějším čerpadlem
Automaticky se dobije a pokračuje v úklidu od místa, kde přerušil
Vysokokapacitní Li-ion baterie pro extra výdrž a životnost
Maximální plocha vysávání až 250 m²
Pře...sná laserová navigace jako v Google autě
Představení robotického vysavače Dreame D9 - white
Partnerská značka společnosti Xiaomi, Dreame přichází na trh s robotickým vysavačem Dreame D9. S tímto pomocníkem můžete začít s vysáváním a mopováním vašeho domu ihned, jakmile odejdete do práce. Má vysoký sací výkon a díky kvalitnímu motoru se sacím tlakem až 3000 Pa si poradí s celou řadou nečistot. Kvalitní 5200 mAh Li-Ion baterie udrží robot v chodu až 150 minut, poté si vysavač sám dojede k nabíjecí stanici a po nabití opět pokračuje tam, kde předtím přestal. Nemusíte se skutečně o nic starat. Veškeré nastavení i samotný průběh čištění můžete navíc sledovat přes mobilní aplikaci Mi Home (Android / iOS), kompletně v anglické lokalizaci.
Vysoký sací výkon
Základem každého kvalitního vysavače je pořádný motor. U robotického vysavače Dreame byl nasazen výkonný motor, který disponuje sacím tlakem až 3000 Pa. Silný motor přijde vhod právě na koberce s delším vlasem nebo při vysávání podél zdí, což je tradiční slabina ostatních robotických vysavačů. Právě k tomu slouží malý kulatý kartáček, který nečistoty a prach vhání pod sací jednotku vysavače a pomáhá tak pokrýt maximum uklízeného prostoru.
Efektivní mopování
Dreame D9 zvládne vysávání a mokré vytírání zároveň. Po nainstalování nádobky na vodu o objemu 270 ml se vysavač automaticky přepne do módu mopování.
Systém dávkování zaručuje přesné a rovnoměrné dávkování vody na mopovací textilii. Nemusíte mít strach, že by na podlaze zůstávaly skvrny od vody. Ujistěte se však, že před prvním použítím naplníte zásobník vodou a navlhčíte utěrku.
Dokonalá orientace
Pro bezproblémový pohyb v domácnosti Dreame D9 využívá až 13 inteligentních senzorů, které zabraňují jeho kolizi s nábytkem a pádu z vyvýšených míst, jako je např. schodiště. Díky tomu bude úklid zcela automatický a maximálně bezpečný.
Výkonná laserová navigace
Špičková laserová navigace LDS Lidar mapuje prostor a to i v naprosté tmě. Vytváří a ukládá mapy vašeho domu a pomocí vysoce přesného algoritmu SLAM inteligentně plánuje vždy tu nejefektivnější cestu pro úklid.
Detekce koberce
Dreame D9 dokáže okamžitě detekovat přechod na koberec a následně automaticky zvýšit sací výkon pro maximálně efektivní čištění. Navíc je vypnuta funkce mopování, aby nedošlo k poškození vláken koberce.
Překonávání překážek
Máte doma mezi místnosti přechodové lišty? I s těmi si robotický vysavač poradí. Dokáže přejíždět přechodové lišty až do výše 1,5 cm. Jistě také oceníte,

Produkt je výrobek značky Dreame.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Dreame, Domácí spotřebiče Dreame, Vysavače Dreame.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Dreame D9 - white - Použitý - Robotický vysavač a mop 2v1 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dreame a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dreame najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dreame D9 - white - Použitý - Robotický vysavač a mop 2v1
Právě si prohlížíte...

4199,- Kč