Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bezsáčkový vysavač Tesla Technology BGL400BR

Bezsáčkový vysavač Tesla Technology BGL400BR
Bezsáčkový vysavač Tesla Technology BGL400BR
Bezsáčkový vysavač Tesla Technology BGL400BR
Bezsáčkový vysavač Tesla Technology BGL400BR

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bezsáčkový vysavač Tesla Technology BGL400BR z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Bezsáčkový vysavač Tesla Technology BGL400BR .

Detailní informace

Bezsáčkový vysavač Tesla Technology BGL400BR Hledáte vysavač, kvůli kterému nebudete muset dávat v televizi zvuk na maximum, abyste z pořadu něco měli? BGL400BR je opravdu tichý, aniž by to mělo vliv na jeho výkon. Jeho hučení nepřesáhne 72 dB se zachováním silného výkonu 800 W, takže svůj oblíbený program bez problému uslyšíte. Stabilita a snadná manipulace Vysavač je opravdu lehký, pouhých 6,6 kg. Přesto mu robustní kolečka brání se překlopit. Oceníte také kabel dlouhý 8 m, dlouhou tyč i trubici, díky kterým se s vysavačem snadno dostanete, k...am potřebujete. Až ho budete potřebovat přenést a uskladnit, oceníte velké madlo umístěné vpředu, za které se vysavač dobře zvedá. Účinná filtrace a žádné sáčky Pořízením bezsáčkového vysavače ulevíte životnímu prostředí i své peněžence. Brzo se budete divit, proč jste kdy řešili sáčky do vysavače. Vaše domácnost může být čistá a bez prachu i bez nich. Zajistí to také omyvatelný antibakteriální HEPA filtr, který zbaví vaši domácnost bakterií a roztočů. Tento bezsáčkový vysavač využívá při segmentací nečistot v zásobníku cyklonickou technologii, která pomáhá odstranit prach z různých povrchů a odděluje menší nečistoty od větších, což zlepšuje výkon.

Produkt je výrobek značky Tesla Technology ,distribuovaný s EAN kódem 8606018858170.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Tesla Technology, Domácí spotřebiče Tesla Technology, Vysavače Tesla Technology.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 479,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Bezsáčkový vysavač Tesla Technology BGL400BR a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tesla Technology a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tesla Technology najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bezsáčkový vysavač Tesla Technology BGL400BR
Právě si prohlížíte...

4499,- Kč