Bezsáčkový vysavač Tesla Technology BGL202BG - 20% sleva

-20%
Bezsáčkový vysavač Tesla Technology BGL202BG
Bezsáčkový vysavač Tesla Technology BGL202BG
Bezsáčkový vysavač Tesla Technology BGL202BG
Bezsáčkový vysavač Tesla Technology BGL202BG
1 999 2 499 240
1 999,- Kč

Původní cena: 2 499,- Kč


Hodnocení:


Bezsáčkový vysavač Tesla Technology BGL202BG z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Bezsáčkový vysavač Tesla Technology BGL202BG .

Zlevněné zboží

Bezsáčkový vysavač Tesla Technology BGL202BGE Hledáte robustnější a silnější bezsáčkový vysavač? BGL202BG má sílu 800 W a velká kolečka, takže se tak snadno nepřeklopí. Když mu dáte šanci, bude vaším spolehlivým domácím pomocníkem. Snadná manipulace Zdálo by se, že je to mohutný robustní pán, vysavač je ale velmi lehký. Váží jen 6,1 kg. Bez námahy ho přenesete a uskladníte, jak potřebujete. Má také dlouhý osmimetrový kabel, dlouhou tyč i trubici, takže se s ním snadno dostanete, kam potřebujete. Účinná filtrace a žádné sáčky Pořízením bezsáčkov...ého vysavače ulevíte životnímu prostředí i své peněžence. Brzo se budete divit, proč jste kdy řešili sáčky do vysavače. Vaše domácnost může být čistá a bez prachu i bez nich. Zajistí to také omyvatelný antibakteriální HEPA filtr, který zbaví vaši domácnost bakterií a roztočů.

Produkt je výrobek značky Tesla Technology ,distribuovaný s EAN kódem 8606018858163.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Tesla Technology, Domácí spotřebiče Tesla Technology, Vysavače Tesla Technology.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 315 mm
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 439,- Kč
1 199,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Bezsáčkový vysavač Tesla Technology BGL202BG a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tesla Technology a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tesla Technology najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bezsáčkový vysavač Tesla Technology BGL202BG
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

1999,- Kč