Bezsáčkový vysavač ECG Animal VP BS6120 - 13% sleva

-13%
Bezsáčkový vysavač ECG Animal VP BS6120
Bezsáčkový vysavač ECG Animal VP BS6120
Bezsáčkový vysavač ECG Animal VP BS6120
Bezsáčkový vysavač ECG Animal VP BS6120
2 599 2 999 1366
2 599,- Kč

Původní cena: 2 999,- Kč


Hodnocení:


Bezsáčkový vysavač ECG Animal VP BS6120 z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Bezsáčkový vysavač ECG Animal VP BS6120 .

Zlevněné zboží

Bezsáčkový vysavač ECG VP BS6120 Animal Sháníte kvalitní moderní vysavač, který si poradí i s mikroskopickými nečistotami? Tak to jste tu správně. ECG Animal má kvalitní filtraci, díky které je vhodný i pro alergiky. Navíc nepoužívá sáčky, takže s ním ušetříte dodatečné náklady za jejich pořizování a je tak i ekologický. Jeho ovládání je snadné a štědrý akční rádius vám zajistí snadnou manipulaci. Záruka čistoty Základem všeho je kvalitní moderní filtr. Ten totiž zajistí, že se vám nebudou drobné částečky nečistot, alergenů a mikrobů vracet zpě...t do místnosti. ECG Animal má účinný filtr HEPA 10, který si poradí i s droboulinkými částečkami o velikosti 600 nanometrů. Moderní cyklonová filtrace zase oddělí odstředivou silou větší částečky, které potom filtr nezanášejí a neničí. Do nádobky na prach se přitom vejde 2,5 l. Nadstandardní příslušenství V sadě s ECG Animal dostanete také praktickou teleskopickou trubici a prémiový kartáč, který si poradí s vysáváním koberců i tvrdých podlah. Vlastníky domácích mazlíčků navíc potěší turbo PET kartáč, který si hravě poradí se zvířecí srstí. Samozřejmostí jsou také štěrbinová a kartáčová hubice. I na velmi znečištěném koberci potom hlučnost nepřesáhne 80 dB. Snadná manipulace Vysavač má všechny drobné funkce, které vám umožní pohodlně s ním manipulovat. Akčním rádiem 7,5 m a možností navíjení kabelu počínaje. Také má velká pogumovaná kola, která nebudou dělat šmouhy a vysavač se s nimi nepřevrátí. A v neposlední řadě jsou tu pojistka proti přehřátí, manuální nastavení výkonu a kontrolka indikující plnou prachovou nádobu. Je to zkrátka šikovný chlapík.

Produkt je výrobek značky Ecg ,distribuovaný s EAN kódem 8592131308213.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Ecg, Domácí spotřebiče Ecg, Vysavače Ecg.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 270 mm
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

4 499,- Kč
3 999,- Kč
Detail
2 489,- Kč
Detail
2 999,- Kč
Detail
1 199,- Kč
1 099,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Bezsáčkový vysavač ECG Animal VP BS6120 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ecg a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ecg najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bezsáčkový vysavač ECG Animal VP BS6120
Právě si prohlížíte... - 13% sleva

2599,- Kč