Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sada pro vysavače Electrolux KIT22, 3ks

Sada pro vysavače Electrolux KIT22, 3ks
Sada pro vysavače Electrolux KIT22, 3ks
Sada pro vysavače Electrolux KIT22, 3ks
Sada pro vysavače Electrolux KIT22, 3ks

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sada pro vysavače Electrolux KIT22, 3ks z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče – příslušenství, vysavače – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Sada pro vysavače Electrolux KIT22, 3ks .

Detailní informace

Sada hubice s prachovkou Electrolux Uklízení prachu nebylo nikdy jednodušší. Se sadou hubice s prachovkou, jež je příslušenstvím pro tyčový vysavač Electrolux 800, snadno a rychle odstraníte veškerý prach ve vaší domácnosti a ušetříte si tak spoustu času a práce. Kvalitní zpracování Sada hubice s prachovkou se pyšní kvalitním zpracováním. V kombinaci s tyčovým vysavačem účinně a šetrně odstraňuje prach ve vaší domácnosti a maximálně brání zpětnému uvolňování zpět do ovzduší. Snadná manipulace Hubice je ohebná a disponuje tak snadnou manipulací,... což při úklidu naprosto oceníte. Jednoduše se tak podřídí všem překážkám při úklidu a vy je nebudete muset nijak složitě přemisťovat. Šetrný potah Měkký látkový potah umožňuje snadné čištění choulostivých povrchů ve vaší domácnosti bez rizika poškození a poškrábání. Potahy jsou navíc lehce vyměnitelné a lze je prát i v pračce.

Produkt je výrobek značky Electrolux ,distribuovaný s EAN kódem 7319599038176.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Electrolux, Domácí spotřebiče – příslušenství Electrolux, Vysavače – příslušenství Electrolux.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sada pro vysavače Electrolux KIT22, 3ks a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče – příslušenství sleva, vysavače – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Electrolux a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Electrolux najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sada pro vysavače Electrolux KIT22, 3ks
Právě si prohlížíte...

519,- Kč