Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Lindr Pygmy 20

Lindr Pygmy 20

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lindr Pygmy 20 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, barové nádobí, výčepní zařízení, se slevou kupte přes Chci.cz.

HAWAJZískejte tento produkt se slevou z obchodu HAWAJ a budete spokojení s dodaným Lindr Pygmy 20 .

Detailní informace

Výčepní sestava Lindr Pygmy 20 Green Line s naražečem plochý (bez kompresoru)
 
Sestava obsahuje:
- Výčepní zařízení PYGMY 20: 1ks
- Autoventil V-587RMG: 1 ks
- Naražeč LINDR plochý: 1ks
- Rychlospojka na naražeč nápojová DM F5/8x9,5 mm: 1ks
- Nápojová hadice 6,7 x 9,5 mm: 2 m
 
Naražeč Lindr plochý lze použít pro následující pivovary
Brno pivovar-Starobrno, Česk&yacut...e; Krumlov-Eggenberg, Dalešice-Dalešické, Děčín-Kapitán-Admirál-Děčínské, Hanušovice-Holba, Humpolec-Bernard, Krušovice-Krušovice, Litoměřice-Kalich, Litovel-Litovel, Opava-Zlatovar, Ostrava-Ostravar, Pražské pivovary-Staropramen-Braník, Přerov pivovar Zubr-Zubr, Svijany-Máz-Kníže-Kněžna-Rytíř, Trutnov pivovar Krakonoš-Krakonoš, Uherský Brod pivovar-Janáček-Prima-Patriot-Extra, Ústí nad Labem-Krásné Březno-Březňák, Zlato-pramen (Heineken), Velké Popovice-Kozel (11° a 12°), Vrati-slavice nad Nisou-Konrad, Žatec-Žatec
 
Nový model PYGMY 20 Green Line, bezkompresorový
U modelů bezkompresorových výčepů musíte mít sami čím KEG sud natlakovat - např. bezolejovým kompresorem, hustilkou či tlakovou nádobou s CO2. Proto je i cena těchto bezkompresorových výčepů piva nižší. Pokud chcete, aby Vám nedopité pivo v KEG sudu vydrželo OK i po další a další dny , je lepší si koupit model již s vestavěným tichým kompresorem. Většinou se však používá výčepní zařízení na jednodenní párty a řešit CO2 není nutné.
PYGMY 20 Green Line
- Moderní nerezový skelet bez šroubků
- Délka chladicí smyčky 11,5 m
Výčepní zařízení PYGMY 20 Green Line je určeno k profesionálnímu chlazení piva, stáčení piva a podávání kvalitně vychlazeného piva v domácím prostředí a menších zahradních party. Výčepní zařízení PYGMY 20 svým výkonem 15-20 l/hod. a malými rozměry 160 x 270 x 340 mm tvoří špičku mezi domácími stolními chladiči na pivo. Chladící výkon pivního chlazení PYGMY 20 Green Line je 15-20 l/hod. (30-40 kvalitně vychlazených piv během jedné hodiny). Moderní kompresorová chladící jednotka Lindr využívá vstupní energii k přímému převodu na chlad a tím zaručuje minimální energetickou náročnost a výborně vychlazené pivo. Kvalitně vychlazené pivo je připraveno v thermobloku již po 2-4 min. od zapnutí výčepního zařízení. Díky této konstrukci dosahuje každý z výrobků o 20% vyšší energetickou účinnost a o 20% nižší spotřebu elektrické energie.
Kompletní konstrukce pivního chlazení i šnek jsou zhotoveny z nerezové oceli. Použité materiály splňují nejvyšší požadavky hygienických norem a jsou zárukou dlouhé životnosti tohoto pivního chladiče. Chlazení na pivo řady PYGMY a PYGMY /K byly označeny odbornou veřejností jako pivní chlazení do 25 l/hod. s nejlepším poměrem ceny-výkonu-kvality-rozměru.

Produkt je výrobek značky Lindr.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Lindr, Kuchyně a jídelny Lindr, Barové nádobí Lindr, Výčepní zařízení Lindr.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Lindr Pygmy 20 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, barové nádobí sleva, výčepní zařízení sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lindr a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lindr najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lindr Pygmy 20
Právě si prohlížíte...

9670,- Kč