Pistole foukací s manometrem, max. tlak 8bar

Pistole foukací s manometrem, max. tlak 8bar
249 209 863
249,- Kč

Původní cena: 209,- Kč


Hodnocení:


Pistole foukací s manometrem, max. tlak 8bar z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, Údržba a výzdoba motorových vozidel, nářadí pro opravy vozidel a speciální nářadí, vybavení pro opravy a výměnu pneumatik vozidel, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Pistole foukací s manometrem, max. tlak 8bar .

Detailní informace

Pistole Pistole foukací s manometrem, max. tlak 8bar:
Foukací pistole s manometrem GEKO je skvělým společníkem po profesionály a domácí kutily. Robustní provedení, ergonomická protiskluzová rukojeť a dobře čitelný manometr je zárukou spolehlivého tlakování většinu kol. Foukací pistole disponuje standardním konektorem a hodí se zejména do automobilových dílen nebo na domácí použití.
Klíčové vlastnosti foukací pistole s manometrem GEKORobustní foukací pistole s manometrem GEKO pro tlakování kolErgonomická a protiskluzová rukojeť pro jis...tý úchopDobře čitelný manometr s maximálním tlakem až 16 barůDélka hadice:37 cmPřipojení vzduchu:1/4Vnější průměr hadice:12 mm

Produkt je výrobek značky Geko ,distribuovaný s EAN kódem 5901477100413.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Geko, Díly a příslušenství vozidel Geko, Údržba a výzdoba motorových vozidel Geko, Nářadí pro opravy vozidel a speciální nářadí Geko, Vybavení pro opravy a výměnu pneumatik vozidel Geko.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pistole foukací s manometrem, max. tlak 8bar a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, Údržba a výzdoba motorových vozidel sleva, nářadí pro opravy vozidel a speciální nářadí sleva, vybavení pro opravy a výměnu pneumatik vozidel sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Geko a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Geko najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pistole foukací s manometrem, max. tlak 8bar
Právě si prohlížíte...

249,- Kč