COMPASS Čerpadlo na odsávání oleje a nafty 12V

COMPASS Čerpadlo na odsávání oleje a nafty 12V
689 689 1398
689,- Kč

Původní cena: 689,- Kč


Hodnocení:


COMPASS Čerpadlo na odsávání oleje a nafty 12V z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, Údržba a výzdoba motorových vozidel, nářadí pro opravy vozidel a speciální nářadí, vybavení pro opravy a výměnu pneumatik vozidel, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným COMPASS Čerpadlo na odsávání oleje a nafty 12V .

Detailní informace

Čerpadlo COMPASS Čerpadlo na odsávání oleje a nafty 12V:
 
Vyměňte motorový olej ve svém autě pomocí čerpadla Compass. Čerpadlo je určené k odsávání oleje, motorové nafty nebo lehkých topných olejů. Svorkami ho připojíte k výstupům autobaterie, nasávací sondu zavedete do otvoru pro měrku stavu oleje a pak už stačí jen připravit nádobu, do které olej vypustíte.Parametry a specifikace:Napájení:12 V =, pomocí svorekOtvor pro měrku stavu oleje:až do vnitřního průměru 6 mmProudové zatížení:5 AMax. výkon čerpadla:3 l/min.

Produkt je výrobek značky Compass ,distribuovaný s EAN kódem 8591686072488.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Compass, Díly a příslušenství vozidel Compass, Údržba a výzdoba motorových vozidel Compass, Nářadí pro opravy vozidel a speciální nářadí Compass, Vybavení pro opravy a výměnu pneumatik vozidel Compass.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

COMPASS Čerpadlo na odsávání oleje a nafty 12V a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, Údržba a výzdoba motorových vozidel sleva, nářadí pro opravy vozidel a speciální nářadí sleva, vybavení pro opravy a výměnu pneumatik vozidel sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Compass a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Compass najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

COMPASS Čerpadlo na odsávání oleje a nafty 12V
Právě si prohlížíte...

689,- Kč