Vrtací aku šroubovák EINHELL TE-CD 18/2 Li-Solo

Vrtací aku šroubovák EINHELL TE-CD 18/2 Li-Solo
Vrtací aku šroubovák EINHELL TE-CD 18/2 Li-Solo
Vrtací aku šroubovák EINHELL TE-CD 18/2 Li-Solo
Vrtací aku šroubovák EINHELL TE-CD 18/2 Li-Solo
1 470 1 470 1583
1 470,- Kč

Původní cena: 1 470,- Kč


Hodnocení:


Vrtací aku šroubovák EINHELL TE-CD 18/2 Li-Solo z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, vrtačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Vrtací aku šroubovák EINHELL TE-CD 18/2 Li-Solo .

Detailní informace

Kvalitní aku šroubovák EINHELL TE-CD 18/2 Li-Solo je výkonný, robustní a univerzální nástroj, který splňuje ty nejvyšší požadavky na šroubování a vrtání v domácnosti, dílně a garáži. Je zejména vhodný pro použití tam, kde není přístup k elektřině, nebo pokud nechcete manipulovat s napájecím kabelem. Napájení Vrtací aku šroubovák je členem rodiny Power X-Change, a má tak všechny výhody spojené s výkonnými, kombinovatelnými bateriemi. Baterie má indikátor stavu baterie se třemi LED diodami, na kterém se uživatel...i přehledně zobrazuje aktuální stav nabití. Baterie lze kromě toho použít pro všechny přístroje rodiny Power X-Change. Baterie není součástí balení. Baterie a rychlonabíječku lze zakoupit v našem E-shopu samostatně nebo například jako startovací sadu. Technické údaje Robustní, odolná 2stupňová převodovka a výkonný motor zajišťují vysoký točivý moment a umožňují silné šroubování a rychlé vrtání. Vrták / šroubovák TE-CD 18/2 Li je vybaven rychloupínacím sklíčidlem s jednou objímkou s funkcí rychlého zastavení a automatickým zajištěním vřetena, které umožňuje výměnu vrtáku rychlostí blesku bez použití nářadí. Jemné nastavení rychlosti otáček zajišťuje citlivé vrtání, zatímco spojka proti přetížení brání nadměrnému utažení šroubů. Ergonomické měkké uchopení a praktická spona na opasek zajišťují pohodlnou práci za všech okolností a jasné LED světlo umožňuje osvětlení pracovního prostoru. Jako člena rodiny Power X-Change lze TE-CD 18/2 Li kombinovat se všemi bateriemi PXC. Přednosti
Člen rodiny Power X-Change 2 stupňová převodovka pro silné šroubování a rychlé vrtání Sklíčidlo s jednou objímkou pro rychlou výměnu nástroje Spojka proti přetížení zabraňuje přetočení šroubu Ergonomická měkká rukojeť pro pohodlné ovládání Vč. LED světla pro osvícení pracovního prostoru Vč. praktické spony na opasek

Produkt je výrobek značky Einhell ,distribuovaný s EAN kódem 4006825607345.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Einhell, Nářadí a nástroje Einhell, Vrtačky Einhell.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.45 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vrtací aku šroubovák EINHELL TE-CD 18/2 Li-Solo a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, vrtačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Einhell a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Einhell najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vrtací aku šroubovák EINHELL TE-CD 18/2 Li-Solo
Právě si prohlížíte...

1470,- Kč