Příklepová aku vrtačka EINHELL TE-CD 18 Li-i Brushless-Solo

Příklepová aku vrtačka EINHELL TE-CD 18 Li-i Brushless-Solo
Příklepová aku vrtačka EINHELL TE-CD 18 Li-i Brushless-Solo
Příklepová aku vrtačka EINHELL TE-CD 18 Li-i Brushless-Solo
Příklepová aku vrtačka EINHELL TE-CD 18 Li-i Brushless-Solo
2 670 2 390 1506
2 670,- Kč

Původní cena: 2 390,- Kč


Hodnocení:


Příklepová aku vrtačka EINHELL TE-CD 18 Li-i Brushless-Solo z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, vrtačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Příklepová aku vrtačka EINHELL TE-CD 18 Li-i Brushless-Solo .

Detailní informace

Kvalitní akumulátorová vrtačka EINHELL TE-CD 18 Li-i Brushless-Solo nabízí perfektní řešení pro všechny profesionály a náročné kutily, kteří hledají spolehlivého a výkonného pomocníka i v extrémních podmínkách. Je zejména vhodná pro použití tam, kde není přístup k elektřině, nebo pokud nechcete manipulovat s napájecím kabelem. Motor Bezuhlíkový motor s maximálním výkonem 60 Nm nabízí domácímu kutilovi vyšší výkon a delší dobu provozu pro výkonné šroubování a rychlé vrtání. Díky dvoustupňové převodovce aku vrtačky a 20 stupňům toč...ivého momentu lze silný výkon motoru jemným dávkováním snadno držet pod kontrolou a aplikovat jej cíleně. Vrtací aku šroubovák je navíc členem rodiny Power X-Change, a má tak všechny výhody spojené s výkonnými, kombinovatelnými bateriemi. Baterie má indikátor stavu baterie se třemi LED diodami, na kterém se uživateli přehledně zobrazuje aktuální stav nabití. Baterie lze kromě toho použít pro všechny přístroje rodiny Power X-Change. Tyto baterie nejsou součástí dodávky. Baterie a rychlonabíječku lze zakoupit v našem E-shopu samostatně nebo například jako startovací sadu. Technické údaje Díky funkci rychlého zastavení již nežádoucí doběh nepředstavuje žádný obtěžující problém. V kombinaci s vysoce kvalitním 13 mm kovovým sklíčidlem pro běžné příslušenství lze nástroj rychle a snadno vyměnit. Dobrou viditelnost pracovní oblasti umožňuje světlo LED sloužící k osvětlení pracovního prostoru. Ergonomický design s měkkým úchopem zajišťuje pevné držení a příjemnou práci, kromě toho jsou díky přídavné rukojeti chráněna zápěstí. Přednosti
Člen rodiny Power X-Change Bezuhlíkový motor – vyšší výkon a delší životnost Funkce vrtání s příklepem Vysoce kvalitní 13mm kovové vrtací sklíčidlo 2stupňová převodovka pro výkonné šroubování a rychlé vrtání Rychlé zastavení pro rychlou a snadnou výměnu nástroje Ergonomický design s měkkým úchopem pro pohodlnou práci Práce šetrná vůči kloubům díky přídavné rukojeti Vč. LED světla pro osvětlení pracovní oblasti

Produkt je výrobek značky Einhell ,distribuovaný s EAN kódem 4006825612417.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Einhell, Nářadí a nástroje Einhell, Vrtačky Einhell.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.9 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Příklepová aku vrtačka EINHELL TE-CD 18 Li-i Brushless-Solo a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, vrtačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Einhell a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Einhell najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Příklepová aku vrtačka EINHELL TE-CD 18 Li-i Brushless-Solo
Právě si prohlížíte...

2670,- Kč