Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

AKU šroubovák SCHEPPACH BID60-20Li

AKU šroubovák SCHEPPACH BID60-20Li
AKU šroubovák SCHEPPACH BID60-20Li
AKU šroubovák SCHEPPACH BID60-20Li
AKU šroubovák SCHEPPACH BID60-20Li

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


AKU šroubovák SCHEPPACH BID60-20Li z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, vrtačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným AKU šroubovák SCHEPPACH BID60-20Li .

Detailní informace

Dvourychlostní vrtací šroubovák s velmi silným příklepem SCHEPPACH BID60-20Li, 20 V nabízí perfektní řešení pro všechny řemeslníky a kutily. Robustní a skvěle vybavený stroj vhodný i pro nejtěžší vrtací a šroubovací práce v dílně nebo domácnosti. Je zejména vhodný pro použití tam, kde není přístup k elektřině, nebo pokud nechcete manipulovat s napájecím kabelem.  Motor Šroubovák je poháněn Li-ion baterií s kapacitou 2,0 Ah a 20 V silným bezuhlíkovým motorem s dostatečně vysokým výkonem. Vrtačka disponuje ...maximálním utahovacím momentem 60 Nm, který se dá nastavit v mnoha stupních, podle druhu materiálu se kterým pracujete. Samozřejmostí je možnost přepnutí na pravý a levý směr otáčení. Díky možnosti změny rychlosti můžete zvolit adekvátní rychlost vrtačky dle typu vykonávané práce. První stupeň dosahuje v otáčkách naprázdno rychlosti v rozmezí 0-500 min-1, druhý poté v rozmezí 0-1800 min-1. Vrtačka je schopna vrtat do oceli o průměru až 13 mm, do betonu o průměru 15 mm a do dřeva o průměru 35 mm. Díky modernímu 20 V akumulátoru s vyspělou elektronikou a ochrannou jednotlivých článků při nabíjení, zvládnete nabít akumulátor za 30 minut.   Bezuhlíkový motor – nová konstrukce a absence tradičních uhlíků, díky které odpadají energetické ztráty způsobené třením, vytváří moderní typ motoru s výrazně vyšší účinností, nižším zahříváním, tišším chodem a delší životností. Přednosti
Silný a přesto lehký motor s výkonem 20 V
Dvě rychlosti, silný příklep
Moderní kovové rychloupínací sklíčidlo 13 mm
Utahovací moment 60 Nm 20 + 3 stupně utahovacího momentu
Ergonomická rukojeť s protiskluzovými zónami
Integrované LED osvětlení  Tichý chod, žádné emise ani kabely, žádný spotřební materiál  Baterii lze kombinovat i s dalšími stroji Scheppach z programu 20 V Indikace stavu nabití baterie pomocí integrovaných LED diod. Indikátor není součástí stroje, ale baterie, takže můžete zjistit okamžitou kapacitu baterie, aniž ji musíte vkládat do stroje.  
Aku program Scheppach 20 V Jedna 20 V baterie pohání vše. Díky vyspělé elektronice baterie Scheppach „pozná“, ve kterém je stroji a dokonale se mu přizpůsobí. Vy tak dostanete z každého stroje maximální výkon i pracovní dobu. Počet strojů Scheppach 20 V se bude každým rokem zvyšovat. Bateriemi Scheppach 20 V  lze pohánět mnoho druhů akumulátorového nářadí 20 V (vrtačky, brusky, pily, hoblíky, rázové utahováky apod.).  Tento model je dodáván včetně dvou 2 Ah baterií a nabíječky. Náhradní nabíječku i výkonnější  akumulátor si  můžete jednoduše pořídit v našem e-shopu. Aby vám již nic nebránilo používání, doporučujeme se také podívat na sady vrtáků, bity, či další příslušenství k vrtačkám. Součástí balení jsou:
aku vrtací šroubovák, rychlonabíječka 4 Ah 2 × akumulátor LI-Ion o kapacitě 2,0 Ah přídavá boční rukojeť 6 ks vrtáků 6 ks šroubovacích bitů 1x držák bitů ocelový klip na opasek plastový kufr
Součástí balení je přehledný návod k obsluze, který si také můžete stáhnou v souvisejících dokumentech. Výrobce poskytuje na značku Scheppach o dva roky prodlouženou záruku nad rámec zákonné záruční lhůty. Podmínkou je předložení výrobku k servisní prohlídce v autorizovaném servisu ve 24. měsíci od data prodeje stroje. Chcete vědět, kde můžete tento produkt servisovat - podívejte se do naší Mapy servisů.

Produkt je výrobek značky Scheppach ,distribuovaný s EAN kódem 4046664070368.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Scheppach, Nářadí a nástroje Scheppach, Vrtačky Scheppach.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 5.05 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

AKU šroubovák SCHEPPACH BID60-20Li a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, vrtačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Scheppach a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Scheppach najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

AKU šroubovák SCHEPPACH BID60-20Li
Právě si prohlížíte...

4476,- Kč